Vallvidrera / Tibidabo

Vallvidriera Fastigheter - Exklusiva Fastigheter i Barcelona Vallvidriera

Lucas Fox Barcelona

Passeig de Gràcia 78, Principal 2º
08008 Barcelona
Spanien

Utvalda fastigheter i Vallvidrera / Tibidabo

Lugna omgivningar

Lyxiga fastigheter till salu i Vallvidrera är belägna i ett av Barcelonas mest fridfulla och pittoreska distrikt. Från Collserolas bergskam upp till Tibidabo, har husen och villorna till salu i Vallvidrera fantastisk panoramautsikt över Barcelona.

Vallvidrera fastigheter är omgivna av Collserola nationalpark, vilket ger området en rofylld känsla samtidigt som det är lätt tillgänglig till Barcelona centrum. Nationalparken har ljuvliga promenadstråk och mountainbike & cykelstigar. Flygplatsen ligger bara 15 minuter bort.

Vallvidrera villor för tryggt familjeboende

Fastigheter till salu i Vallvidrera är perfekta för familjer som önskar att uppfostra barnen i ett tryggt samhälle med lite bykänsla över sig, men ändå inom nära räckhåll till alla bekvämligheter som storstaden har att erbjuda. Hus, villor, radhus och lägenheter till salu och för uthyrning i Vallvidrera har ofta egna pooler, terrasser och balkonger, mogna och anlagda trädgårdar, säker parkering och säkert tillträde.

Lägenheter till salu och för uthyrning i Vallvidrera är ofta större och nyare byggen och man finner även etagevåningar.

En känsla av gemenskap

Vallvidrera har ett stolt och charmigt arv, med många traditionella butiker och restauranger fortfarande i bruk. Den lokala marknaden utstrålar en känsla av gemenskap och är en utmärkt mötesplats för att träffa andra internationella familjer bosatta i området. Vallvidrera fastigheter ligger nära internationella skolor och privat vårdcentraler. Kontakta gärna våra mäklare för att få veta mer om våra lyxfastigheter till salu i Vallvidrera.

Vi erbjuder gärna allmänna råd om fastighetsköp i Vallvidrera.

Vi erbjuder även ett utbud av skräddarsydda fastighetsförvaltningstjänster anpassade till varje fastighetsköpare intresserad av Vallvidrera fastigheter.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA