Sarrià

Utvalda fastigheter i Sarrià

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Sarrià

Lucas Fox erbjuder ett oslagbart utbud av hus och lägenheter till salu i Sarria, Barcelona. Sarrià är en mycket exklusiv stadsdel i eftertraktade Zona Alta området.

För fastighetsägare som är intresserade att sälja, kan vi hjälpa dig hitta den perfekta köparen för din Sarrià fastighet.

Den exklusiva stadsdelen Sarrià är en gammal stad med huvudgågatan Major de Sarria, vilket skapar en småstadskänsla i staden. Med unika, lokalt ägda butiker, restauranger och regelbundna lokala marknader som säljer råvaror från hela Spanien, är detta den perfekta platsen att njuta och koppla av med familj och vänner.

Från Sarria är nöjesparken på Tibidabo lättillgänglig och Collserola bergskedjan, som också finns i närheten erbjuder fantastiska promenadstråk, cykelvägar och fantastisk utsikt över staden.

Fastigheter till salu i Sarria omfattar lägenheter, villor och radhus med pool, trädgårdar och privata terrasser. Fastigheterna i Sarrià är perfekt lämpade för familjer och yrkesverksamma som söker en permanent bostad eller en fritidsbostad i en lugn, trygg, internationell stadsdel.

Villor till salu i Sarria är utmärkta familjebostäder, ofta med gott om utrymme för personal eller barnskötare och mycket nära till ett brett utbud av internationella skolor. Barcelonas internationella flygplats ligger 15 minuter bort och det finns goda förbindelser med stadens centrum.

Lägenheter till salu i Sarria brukar vara etagevåningar eller stora lyxlägenheter, med säker, sluten parkering, 24 timmars bevakning, terrasser och privat utsikt över staden.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now