Poblenou

Utvalda fastigheter i Poblenou

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Poblenou

Lucas Fox erbjuder ett utmärkt utbud av fastigheter i Poblenou till salu och uthyrning som sträcker sig från underbara designer vindsvåningar till helt nya penthouse med otrolig havsutsikt.

Lucas Fox erbjuder ett utmärkt utbud av fastigheter i Poblenou till salu och uthyrning, inklusive helt nya lägenheter med underbar havsutsikt.

Tack vare dess fantastiska strand läge tippas Poblenou (som tillsammans med områdena Diagonal Mar och Vila Olímpica utgör en del av Sant Martí distriktet) bli Barcelonas framtida Lower Manhattan eller London Docklands.

Just nu pågår en mång billioners Euro renovering som är känd som 22@ projektet vars mål är att göra det till ett av Europas viktigaste nya centrum för teknologi och internet kommers. På grund av detta är det en bra långsiktig investering att köpa fastigheter i Poblenou.

Området karaktäriseras av sina gamla industri byggnader och kvarter med gamla charmiga "finca regias".

Hjärtat av Poblenou, i och runt Rambla del Poblenou, har fortfarande kvar sin mysiga stil av en by med ett stort utbud av affärer, marknader, barer och restauranger.

Lokala förbindelser och trafik är utmärkta. Det finns ett bra utbud av bussar, spårvagnar och tunnel bane linjer som tjänar området och de tar er till centrala Barcelona på under 10 minuter.

Glòries, ett av Barcelonas största shopping komplex, ligger bara en kort promenad iväg och lika så de underbara stränderna som karaktäriserar detta kommande område.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now