Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Gamla Stan

Sök bostäder nu

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox specialiserar sig på Barcelonas Gamla Stan fastigheter till salu och att hyra.

Vi är också specialister på att hjälpa ägare att sälja sina Gamla Stan fastigheter i Barcelona till både lokala och internationella köpare..

Ciutat Vella, eller Gamla Stan består huvudsakligen av fyra stadsdelar - El Borne, Gotiska Kvarteret, El Raval och Barceloneta - full av gamla världen karaktär, sammankopplade av smala, slingrande gator.

Lucas Fox erbjuder ett komplett utbud av fastigheter till salu i Barcelonas Gamla Stan. Fastigheter till salu i Gamla Stan varierar från lägenheter på ca 60-80 kvm, men det är också möjligt att hitta större lägenheter och takvåningar att köpa – vissa byggnader har även hiss eller plats för installation av en. Det är fortfarande möjligt att hitta renoveringsprojekt till salu i detta område.

Kontakta gärna våra fastighetsmäklare för att få veta mer om Barcelona Gamla Stan fastigheter att köpa, sälja eller att hyra.

Google map

Se andra representerade orter i Gamla Stan.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Gamla Stan.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Huvudkontor

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Spanien

tel. (+34) 933 562 989
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile