Gotiska Kvarteren

Utvalda fastigheter i Gotiska Kvarteren

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Gotiska Kvarteren

Lucas Fox erbjuder ett fantastiskt urval av fastigheter i Gotiska Kvarteren, inklusive exklusiva lägenheter till salu och för uthyrning i el Gotico.

Lägenheter till salu i Gotiska Kvarteret ligger i hjärtat av stadens romantiska Gamla Stan (Ciutat Vella), omgiven av några av Barcelonas mest prestigefyllda byggnader och kulturella sevärdheter, inklusive Katedralen - La Catedral. Många av våra takvåningar att köpa och hyra i Gotiska kvarteret (Gotico) har fantastisk utsikt över detta magnifika exempel på katalansk gotisk arkitektur.

Gotico, ofta kallat för de Medeltida Kvarteren, har fortfarande rester av stadens 2000 år gamla romerska historia, inklusive delar av den romerska muren som går tillbaka till 300-talet och bevarade romerska underjordiska ruiner. Vi har ett urval av fastigheter runt den fantastiska Plaza del Rei, hem till det medeltida palats där det sägs att kung Ferdinand och drottning Isabella välkomnade Columbus på hans återkomst från Amerika.

Våra lägenheter till salu i Gotiska Kvarteret inkluderar helrenoverade takvåningar och lyxlägenheter i modern design som präglas av högsta kvalitet och tidlösa material, inklusive exponerade tegelväggar, tidstypiska träbjälkar och dekorativa kornischer i taken.

Vi har även ett antal fastigheter till salu i Gotiska Kvarteren vilka är i renoveringsbehov. Här säkerställer lägenheternas storlek och fantastiska läge i stadens centrum, en stor långsiktig investering om dessa renoveras till toppkvalitet. För några av våra tillgängliga fastigheter har redan planeringstillstånd beviljats för att påbörja renovering vid köp.

Lyxlägenheter för uthyrning i Gotiska Kvarteret garanterar tillgång till alla delar av staden. Området har utmärkta tåg och bussförbindelser, närliggande parkeringsplatser, och är inom gångavstånd från de flesta av stadens viktiga landmärken. Perfekt för att vandra genom gamla stans labyrintgator till Port Vell och Marinan, till de kringliggande restauranger och tapasbarer, och uppför stadens historiska Via Laeitana till de stora shopping boulevarderna Rambla Catalunya och Passeig de Gracia.

Se vårt utbud av takvåningar till salu och för uthyrning i Barcelona eller våra lägenheter till salu och för uthyrning i Gotiska Kvarteren här nedanför. Kontakta Lucas Fox för ett personligt urval av fastigheter i de Gotiska Kvarteren i Barcelona anpassade efter dina individuella behov.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA