Fastighet i exklusiv försäljning
BCN49590 749 000 € Lägenhet till salu

Excellent lägenhet med 2 Sovrum till salu i Gotiska Kvarteren, Barcelona

 • Sovrum 2
 • Badrum 3
 • Planlösning 126m²

Fantastisk 2-sovrum pied-à-terre i det gotiska kvarteret, med tillgång till en vacker gemensam terrass med 360 utsikt över staden.

lägenhet viktigaste huvuddrag

 • Luftkonditionering
 • Larmsystem
 • Planlösning 126m²
 • Konstruerat Område 126m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Denna fastighet ligger på första våningen i en totalrenoverad 1800-talsbyggnad på ett oslagbart läge i Barcelonas historiska centrum. Denna utsökta fastighet ligger bara 15 minuters promenad från Port Vell, den nyrenoverade lyxhamnen och stränderna i La Barceloneta.

Det är en dubbel aspekt fastighet med mycket naturligt ljus på grund av att det är på ett högt våningsplan. Den täcker en 126 m² stor yta som består av 2 dubbelrum och 2 badrum.

Dagytan består av en 42 m² stor öppen planlösning som kombinerar vardagsrum, matsal och kök. Fönster från golv till tak och balkongen ger den mysigaste hemmakänslan. Nattområdet består av två dubbelrum och två kompletta badrum.

Fastigheten var en del av en ny utveckling redan 2016, designad av de prestigefyllda arkitekterna i Lagula Arquitectes, som kombinerade ny teknik med originaldetaljer från tidigt 1800-tal. Således erbjuds genomgående ytbehandlingar av exceptionell kvalitet, bland annat: Kährs golv i natur ek, Santos kök, sovrum med inbyggda Carré-garderober med integrerad belysning, högt i tak med dekorativa lister, tvåglasfönster och väggar av exponerat tegel och takbjälkar målad vit. Likaså är denna lägenhet mycket energieffektiv tack vare dess faciliteter som inkluderar luftkonditionering och aerotermiska värmesystem.

Fastigheten har tillgång till en fantastisk gemensam terrass med ett avkopplingsområde med naturliga trägolv och fantastisk utsikt över staden.

Kontakta oss för mer information.

Exklusiv Listing

Fastighet endast tillgänglig med Lucas Fox

Lägenhet till salu

Planlösning

 • 2 dubbelrum
 • 2 badrum
 • 42 m² vardagsrum i öppen planlösning med matsal och kök
 • Tvättstuga med gästtoalett
 • 5 balkonger
 • Gemensam terrass med avkopplingsområde med naturliga trägolv

Gotiska Kvarteren, Barcelona: Var den här bostaden är belägen

Marlet 1 är ett unikt projekt beläget i ett privilegierat läge i det eftertraktade gotiska kvarteret, i Ciutat Vella, Barcelona.

Denna lägenhet ligger i det vackraste och lugnaste området i de gotiska kvarteren och ligger nära många affärer, restauranger och barer.

Området är hem för några av de mest betydelsefulla och emblematiska kulturbyggnaderna och monumenten i Barcelona, inklusive stadens katedral, ett magnifikt exempel på katalansk gotisk arkitektur. Dessutom är det bara 10 minuter från en av de mest prestigefyllda gatorna i staden, Passeig de Gracia, där huvudkontoret för många internationella lyxmärken finns.

Tack vare sin närhet till Plaça Catalunya har den ett brett utbud av kollektivtrafik, med flera buss- och tunnelbanelinjer, såväl som regionala och nationella RENFE-linjer. Det har goda förbindelser till hela staden och ligger bara 15 minuters promenad från Port Vell, den nyrenoverade lyxhamnen, och stränderna i La Barceloneta.

BCN49590 749 000 € Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Barcelona city

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper