El Raval

Lyxfastigheter till salu & att hyra i El Raval, Barcelona

Lucas Fox Barcelona

Passeig de Gràcia 78, Principal 2º
08008 Barcelona
Spanien

Utvalda fastigheter i El Raval

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i El Raval

Lucas Fox Fastigheter har ett brett urval lägenheter till salu och för uthyrning i El Raval, Barcelona.

Våra lägenheter att köpa i El Raval omfattar helrenoverade exklusiva fastigheter i en av stadens mest färgstarka kvarter. Vi har även ett urval av mycket prisnedsatta fastigheter i renoveringsbehov som skulle fungera som exklusiva fastighetsinvesteringar i detta eftertraktade läge.

Vi har även ett stort urval av lägenheter för kort eller långtidsuthyrning i El Raval, Barcelona. Takvåningar och vårt eget val av El Raval lägenheter med terrasser och balkonger, erbjuder fantastisk utsikt över en av stans mest vibrerande stadsdelar.

El Raval har haft en brokig historia men efter en massiv ansiktslyftning i dess gator och gränder, finns idag en hel del museum, butiker och gastronomiska pärlor. Med dess invandrarvåg från Marocko och Nordafrika, Mellanöstern, Pakistan och Indien, ger området en verkligt global känsla och speglar Barcelona kosmopolitiska känsla. De senaste förändringarna som skett i området inkluderar förbättrad säkerhet, ny gågator och torg med uteserveringar, vilket hjälpt området att bli mer uppstädat. Dessa reformer har infört en ny våg av restauranger, butiker och konstnärsateljéer till området.

El Raval, Gamla stans kulturella hjärta, ligger bakom den världsberömda La Boqueria marknaden och sträcker sig hela vägen in mot Eixample Vänsters Sant Antoni kvarter. El Raval är hem till några av stadens mest samtida landmärken, inklusive Barcelonas Moderna Konstmuseum (MACBA) och Samtida Kulturcentrum (CCCB). Dess viktigaste gator Carrer de Hospital och Rambla del Raval är hem till Musikkonservatoriet, med sitt pittoreska trädgårdstorg och trendiga caféer med terrasser, tapasbarer, sena konsertlokaler och fantastiska restauranger som serverar några av stadens bästa internationella rätter.

El Raval är en idealisk plats när det gäller fastighetsinvesteringar, då resenärer föredrar att bo i denna centrala stadsdel med dess pulserande nattliv och konstanta flöde av internationella besökare. Hyresavkastningar i Barcelona är några av de bästa i landet och El Raval är en av de mest eftertraktade platserna för kortsiktigt boende.

Granska vårt utbud av El Raval fastigheter till salu och att hyra eller kontakta gärna våra Lucas Fox mäklare för mer information.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA