Eixample Vänster

Utvalda fastigheter i Eixample Vänster

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Eixample Vänster

Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av Vänstra Eixample fastigheter till salu och uthyrning, inklusive ljusa och rymliga våningar med balkong. Vänstra Eixample,eller Eixample Esquerra som det kallas på Katalanska, är ett exklusivt område i Barcelona City, mära några av stadens främsta restauranger, många internationella skolor och de chica butikerna på Avinguda Diagonal.

Centralt beläget ligger området precis till vänster om den eleganta Passeig de Gràcia med alla dess underbara barer och design affärer. Vänstra Eixample är hem till Barcelonas gay område som sträcker sig längs gatorna Balmes, Gran Via, Comte d'Urgell och Aragó. Medan det är ganska tyst på kvällen så ligger Vänstra Eixample bara ett stenkast från Gamla Stan där besökarna skäms bort av utbudet av restauranger och barer.

Under dagen ger Vänstra Eixamples vida, öppna och soliga avenyer och dess rutmönstrade stadsutformning ett trevligt ombyte från de trånga skuggiga gränderna i gamla stan.

Barcelonas flygplats kan man nå snabbt härifrån på bara 20 minuter med stadens närliggande genomfartsled Ronda de Dalt, vilket gör det idealt för den internationella kunden som söker en modern bas i Barcelona city.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now