Diagonal Mar

Lucas Fox erbjuder ett stort urval av fastigheter i Diagonal Mar för försäljning och uthyrning, inklusive fantastiska lägenheter i exklusiva bostadsutvecklingar med superba gemensamma områden.

Lucas Fox Barcelona

Passeig de Gràcia 78, Principal 2º
08008 Barcelona
Spanien

Utvalda fastigheter i Diagonal Mar

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Diagonal Mar

Lucas Fox erbjuder ett komplett utbud av fastigheter i Diagonal Mar för försäljning och uthyrning, inklusive fantastiska lägenheter i prestigefyllda bostadsutvecklingar med utmärkta gemensamma anläggningar.

De fastigheter som finns till salu vid Diagonal Mar är några av stadens mest lyxiga och bekväma lägenheterna som finns att köpa. Dessa exklusiva fastigheter har i allmänhet en mycket modern layout, med enorma fönster, stora privata terrasser och en spektakulär utsikt över Barcelona och Medelhavet. Den stora fördelen är att stranden och havet är bara en liten promenad bort och detta ger området en helt annan känsla jämfört med andra delar av staden.

På grund av den pågående utvecklingen av området, så är Diagonal Mar fastigheter en utmärkt långsiktig fastighetsinvestering. Området är hem till lyxiga bostadsområden såsom Illa del Llac, Illa del Bosc, Illa del Llum och Illa del Mar, som alla erbjuder exceptionella gemensamma anläggningar, inklusive stora pooler, anlagda trädgårdar, gym, 24 timmars bevakning och stora garage.

Diagonal Mar är en av Barcelonas mest eftertraktade bostadsområden som ligger där Avinguda Diagonal möter Medelhavet, vilket resulterar i en väldigt kosmopolitisk stadsdel, nära havet och en av de mest populära områdena för internationella köpare som söker bostad i Barcelona.

Ett antal 5-stjärniga hotell har byggts upp i området under de senaste åren, liksom många restauranger och barer efter den ökande lokala efterfrågan. Trots att det ligger i utkanten av stadens centrum, så nås Passeig de Gràcia på endast 10 minuter tack vare ett utmärkt tunnelbanesystem.

Området har också bra förbindelser med bussar och det finns även en effektiv spårvagnslinje som går från Diagonal Mar till Glòries shoppingcenter och ner till Vila Olímpica. Med bil finns det utmärkt tillgång till Ronda Litoral och Barcelonas internationella flygplats.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA