TRIBECA-POZUELO Pris from 1 895 000 € Ny konstruktion

TRIBECA POZUELO Hus/Villor, Pozuelo, Madrid

 • Slutförd Q3 2024
 • Enheter tillgängliga 4
 • Sovrum 6
 • Storlekar från 463m²
 • Bygglov Beviljats

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i Pozuelo, Madrid med ett start pris på 1,895,000 € och renderings värde på 4%

Lucas Fox är stolta över att presentera Tribeca Pozuelo, en gated boutique-utveckling av 10 lyxiga parhus, med en enkel tillgång och säkerhetskontroll vid ingången, i La Pinada, ett av de bästa nya områdena i Pozuelo. Urbaniseringen samlar alla fördelar med att bo i ett bostadsområde nära centrum, men med störst lugn och trygghet.

60% sålt, bygget har påbörjats

Tribeca Pozuelo erbjuder exklusiva villor på 480 m² byggda med garage ingår och med en exceptionell design. De är utrustade med exklusiva privata trädgårdar med pooler på 520 m² tomter. Bostäderna är fördelade på tre våningar och har sex sovrum och fem badrum, även om det är möjligt att skräddarsy fördelningen efter varje kunds personliga behov.

På bottenvåningen finns en magnifik entréhall som leder till resten av rummen på våningen. Den erbjuder ett stort vardagsrum/matsal med stora fönster från golv till tak som släpper in rikligt med dagsljus och ger tillgång till uteplatsen med veranda, terrass och pool. Likaså erbjuder den ett fullt utrustat kök med de bästa vitvarorna, ett sovrum med eget badrum som kan användas som kontor och en gästtoalett.

Den första våningen rymmer sovdelen, med master bedroom med omklädningsrum, badrum och privat terrass, samt tre sekundära sovrum med två kompletta badrum.

Halvkällarvåningen erbjuder ett serviceområde med ett sovrum med ett komplett badrum, förråd, grovkök och garage för två bilar.

Utanför finns ett trädgårdsområde, med gräs och olika växter och träd, samt en veranda, perfekt som ett avkopplingsområde att koppla av och njuta av, och en underbar pool.

Förutom att presentera en modern och avantgardistisk design, är alla villor utrustade till högsta standard, med kompletta kök och högkvalitativa ytbehandlingar som garanterar optimal energieffektivitet.

La Pinada utmärker sig för det stora antalet nya, högkvalitativa villor som har byggts under de senaste fem åren.

Licensen är redan beviljad och bygget påbörjas nu, så leveransdatum beräknas till Q3 2024.
Dessa underbara villor kommer att imponera på de mest krävande kunderna. Hör av dig redan idag för mer information eller för att ordna en visning av tomterna.

Höjdpunkter:

 • Villor med 6 sovrum och 5 badrum
 • Modern design
 • Uteplats med veranda, trädgård och pool
 • Utmärkta egenskaper
 • Privilegerad plats
 • Privat garage
TRIBECA-POZUELO Ny konstruktion

Läge

La Pinada utmärker sig för det stora antalet nya och högkvalitativa villor som har byggts under de senaste fem åren. Dess läge i den sydvästra delen av Pozuelo ger många fördelar för invånarna. Det ligger inom gångavstånd från de bästa skolorna i området, såsom Kensington School och Liceo Sorolla, samt bara 10 minuters bilresa från de viktigaste internationella skolorna, såsom American School of Madrid och British Council School. .

Området erbjuder det bästa av två världar: förutom att det är väldigt tyst och grönt har det butiker och restauranger inom gångavstånd. En annan stor fördel är dess närhet till den underbara Fuente de la Salud-parken, med dess omfattande lekplatser och idrottsanläggningar.

Kollektivtrafiken med de viktigaste busslinjerna ligger 500 meter bort. Det är också utmärkt anslutet till Madrid via M503 och har nära direkt tillgång till ringvägen M40.

Visa på kartan

TRIBECA-POZUELO Pris from 1 895 000 € Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Våning Sovrum Badrum Boyta:
Hus/Villa 1 895 000 € Available Våning 0 6 5 482m²
Hus/Villa 1 895 000 € Available Våning 0 6 5 463m²
Hus/Villa 1 895 000 € Available Våning 0 6 5 496m²
Hus/Villa 1 945 000 € Available Våning 0 6 5 496m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now