SOHO-VALDEMARIN Pris from 2 184 000 € Ny konstruktion

SOHO VALDEMARIN Hus/Villor, Aravaca, Madrid

 • Slutförd Q3 2024
 • Enheter tillgängliga 5
 • Sovrum 4
 • Storlekar från 420m²
 • Bygglov Beviljats

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i Aravaca, Madrid med ett start pris på 2,184,000 €

Lucas Fox är stolta över att presentera denna exklusiva utveckling av 19 parhus lyxvillor med exceptionell design och skönhet i Valdemarin, en av de mest eftertraktade platserna i huvudstaden.

Soho Valdemarin är en gated community med 24-timmars bevakning och kommer att tilltala familjer och stadspendlare med tanke på närheten och enkel tillgång (7 minuter) till centrala Madrid.

5 VILLOR TILLGÄNGLIGA - LEVERANS MELLAN JULI - NOVEMBER 2024.

De prestigefyllda skolorna Mater Salvatoris och Stella Maris ligger på 5 minuters gångavstånd, och internationella toppinstitutioner som American School of Madrid och British Council School ligger bara 10 minuters bilresa bort.

Efter att ha passerat den 24-timmars bevakade entréporten nås villorna via en gemensam privat väg och invånarna kommer att ha valet att parkera på den privata uppfarten eller inne i det rymliga garaget för 4 bilar i källarplan.

Den stora entréhallen är värd för både trappan och hissen (som är standard) och detta område är den enda förbindelsen med grannhuset för att säkerställa akustisk självständighet och avskildhet.

Dessa magnifika villor utmärker sig för sin avantgardistiska och funktionella design med öppen planlösning, med de extra stora fönstren från golv till tak och dubbelhöjda utrymmen som står i centrum. De tillåter alla inre utrymmen att fånga ett överflöd av naturligt ljus från omgivningen, vilket ökar känslan av rymd.

Tvärs över den spektakulära fasaden är en slående designhöjdpunkt de stora gallren med exteriöra keramiska lameller, som har en dubbel funktion att ge avskildhet och reglera solljus.

En annan unik egenskap, som verkligen skiljer sig från närliggande utvecklingar, är den fantastiskt stora och delvis täckta takterrassen med avkopplingszon och jacuzzi, från vilken invånarna kommer att njuta av oslagbar utsikt över Madrids skyline och Sierra de Guadarrama-bergen.

Dessa underbara familjehem levereras som nyckelfärdiga projekt och kommer fullt utrustade och med mycket högkvalitativa material och ytbehandlingar. Designköket kommer till exempel att utrustas med avancerade Gaggenau-apparater och separat vinkylskåp tillsammans med premiummaterialen från Porcelanosa.

Alla badrum och golv är också tillverkade av Porcelanosa, och ägare kan välja från en mängd olika färger och material och anpassa sina hem efter deras individuella behov och smak.

Ett toppmodernt geotermiskt energisystem, med både uppvärmda och kylande golv, säkerställer att huset är mycket energieffektivt och kommer att märkas med energicertifikat A.

Sammanfattningsvis erbjuder SOHO Valdemarin sina framtida invånare en unik kombination av fantastisk design, funktionalitet och säkerhet och kommer att imponera på de mest krävande köparna.

För mer information och/eller för att boka ett besök på tomterna eller mötet, vänligen kontakta Lucas Fox idag. Vi är tillgängliga sju dagar i veckan för att tillgodose dina späckade scheman.

Dokumentation

SOHO-VALDEMARIN Ny konstruktion

Extras

 • Privat utveckling, med säkerhet och sluten videoövervakning ansluten 24 timmar om dygnet
 • Ventilerad fasad gjord med storformat keramisk panel, värmeisolering och fodrad med dubbelskikts laminerade gipsväggar
 • Minimalistisk design aluminium exteriör snickeri
 • Automatiserade persienner
 • Badrumsplattor: natursten och storformatporslin: olika modeller från Porcelanosa
 • Golv: senaste designen i stort stengods från Porcelanosa
 • NOKEN kranar från Porcelanosa; Diskbänkar med bänkskiva
 • NOKEN toaletter från Porcelanosa
 • Geotermiskt högeffektivt energisystem
 • High-end skräddarsytt kök från Porcelanosa
  Gaggenau vitvaror med stort kylskåp och separat 70 flaskor vinkyl

Läge

Valdemarín är ett av Madrids mest välbärgade, säkra och prestigefyllda bostadsområden, beläget strax väster om stadens centrum.

Grannskapets avslappnade livsstil och närheten till internationella skolor gör detta till ett mycket populärt område för familjer till chefer, expats och diplomater. Skolor inom 10 minuters bilresa inkluderar English Montessori School, Kensington School, The American School of Madrid, Aquinas American School och British Council School.

De prestigefyllda skolorna Mater Salvatoris och Stella Maris ligger på 5 minuters gångavstånd och i närheten kan vi också hitta följande prestigefyllda sportklubbar: Madrid Golf Federation, El Real Puerta de Hierro Club, Villa de Madrid Country Club och Hipodromo.

Trots att det ligger nära Madrids hjärta har Valdemarín också en mer lantlig känsla eftersom den är omgiven av stora tallskogar som erbjuder friskare luft och ett brett utbud av utomhusaktiviteter.

Infrastrukturen är utmärkt, det finns stora sjukhus bara 5 minuter bort och det effektiva kollektivtrafiksystemet tar staden inom räckhåll. Busshållplatsen ligger bara 4 minuters promenad och har avgångar till Moncloa var 15:e minut.

Om du reser med bil har du direkt tillgång till ringvägen M-40 och A6 som förbinder Valdemarín med centrala Madrid på mindre än 10 minuter och till Barajas internationella flygplats på 20 minuter.

Visa på kartan

SOHO-VALDEMARIN Pris from 2 184 000 € Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Uppläggnings plan
Hus/Villa 2 184 000 € Available Våning 0 4 4 420m² Uppläggnings plan
Hus/Villa 2 184 000 € Available Våning 0 4 4 420m² Uppläggnings plan
Hus/Villa 2 184 000 € Available Våning 0 4 4 420m² Uppläggnings plan
Hus/Villa 2 184 000 € Available Våning 0 4 4 420m² Uppläggnings plan
Hus/Villa 2 184 000 € Available Våning 0 4 4 420m² Uppläggnings plan
Hus/Villa 2 184 000 € Available Våning 0 4 4 420m² Uppläggnings plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now