NALON-VILLAS Pris from 1 399 000 € Ny konstruktion
NALON-VILLAS Pris from 1 399 000 € Ny konstruktion

NALON VILLAS Hus/Villor, Pozuelo, Madrid

 • Slutförd Q2 2024
 • Enheter tillgängliga 2
 • Sovrum 4 & 5
 • Storlekar från 395m²
 • Bygglov Beviljats

NALON VILLAS Hus/Villor, Pozuelo, Madrid

Lucas Fox är glada över att presentera dessa fantastiska, vackert designade nybyggda parhus med nyckelleverans under Q2 2024. Eftersom husen endast är sammankopplade på baksidan kommer upplevelsen att vara en separat villa, var och en med egen ingång kl. motsatta ändar.

I denna kampanj råder funktionalitet och ljusstyrka och öppna ytor erbjuds för att ge större amplitud. Dessutom lyfter vi fram dess noggranna design och valet av material av högsta kvalitet och långa varaktighet. Varje hus kommer att ha minst tre sovrum med privata badrum, som kan utökas till fem sovrum och med möjlighet till anpassning för att anpassa husen till varje familj. Likaså finns det möjlighet att göra ändringar, eftersom det för närvarande är under uppbyggnad, i en fas som fortfarande accepterar förändringar.

Husen har en vacker trädgård och valfri privat pool. Dessutom har de en mycket praktisk distribution och utvalda med stor framgång. De har två huvudvåningar och halvkällarvåningen där vi kommer att ha möjlighet att anpassa det efter våra egna behov, beroende på vad slutkunden behöver.

På bottenvåningen hittar vi garderoben, välkomsttoaletten och den stora dagdelen. Den har ett stort vardagsrum/matsal med öppet kök med stora fönster från golv till tak för att njuta av oslagbar utsikt över trädgården och den privata poolen.

Den övre våningen rymmer nattområdet med tre sovrum: det största, som har ett omklädningsrum och ett badrum; ett andra sovrum med en stor garderob och eget badrum; och en annan som också har eget badrum och garderob.

På täckt golv finns en kaklad terrass, med räcke, ljus och vattenuttag. Den kan skräddarsys och inkluderar en toppmodern jacuzzi, en infällbar pergola, TV-uttag och fiberoptik.

I halvkällaren finns ett fritidsrum, med en liten minibar, tillsammans med ett annat rum med hemmabio eller, som ett andra alternativ, skulle vi ha ett sovrum för servicebruk inklusive ett extra komplett badrum, följt av ett vardagsrum rum, spel eller fritid Båda inkluderar en tvättstuga, ett grovkök och ett komplett badrum.

För att du ska kunna njuta av maximal komfort i ditt nya hem kommer bostäderna att utrustas med ett aerotermiskt system med komplett installation av golvvärme och kyla i hemmets alla beboeliga rum.

Kontakta oss idag så att vi kan skicka hela underlaget och planerna till dig. Vi hjälper dig gärna via telefon, e-post eller personligen i vår lounge, på Avenida de Europa 38, Pozuelo de Alarcón.

Höjdpunkter:
 • Parhus med 3-5 sovrum
 • Separata ingångar på olika gator
 • Valfri trädgård och pool
 • anpassningsalternativ
 • stora egenskaper
 • Utmärkt läge
NALON-VILLAS Ny konstruktion
NALON-VILLAS Ny konstruktion

Läge

Detta hus ligger i ett privilegierat område i Pozuelo som har växt tills det når centrum av staden. Det har utmärkta förbindelser, eftersom Pozuelo-stationen är en del av C-7 och C-10-linjerna i Cercanías Madrid. Det har otaliga busslinjer tillgängliga och nattbussar som förbinder Pozuelo med Madrid och närliggande städer. Dessutom betjänar linjer A och H Complutense University campus. Med bil, avgår från huset, på mindre än 5 minuter når du motorvägarna A-6, M-40 och M-503. För närvarande håller stadsfullmäktige i Pozuelo de Alarcón på att bygga ett cykelbananät för användning som fritidselement och som ett transportalternativ. De skolorna som ligger närmast Estación-området är Alarcón-skolan, San José Cluny och Liceo Sorolla-skolan. När det gäller sjukhus och sjukvård inkluderar de bland annat sjukhuset Nuestra Señora del Rosario och universitetssjukhuset Quirón Salud i Pozuelo, samt sjukhuset Zarzuela och sjukhuset NISA Pardo i Aravaca-området.

Visa på kartan

NALON-VILLAS Pris from 1 399 000 € Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Våning Sovrum Badrum Boyta:
Hus/Villa 1 399 000 € Available n/a 5 5 400m²
Hus/Villa 1 399 000 € Available Våning 0 4 5 395m²

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA