MAD43783 700 000 € Lägenhet till salu

Lägenhet med 3 Sovrum till salu i Goya, Madrid

  • Sovrum 3
  • Badrum 2
  • Planlösning 82m²

Helt ny renoverad lägenhet med 2 sovrum på en mezzanin i Goya, Madrid

lägenhet viktigaste huvuddrag

  • Naturligt ljus
  • I behov av renovering
  • Exteriör
  • Balkong
  • Planlösning 82m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Lucas Fox presenterar detta unika 82 m² stora hem, helt nytt, som just nu håller på att renoveras bara några veckor efter avslutat arbete. Bilderna motsvarar en liknande lägenhet i samma byggnad.

Lägenheten, belägen i det bästa området i stadsdelen Goya, erbjuder en perfekt investeringsmöjlighet i ett av de mest eftertraktade områdena i staden.

Detta hem, på grund av sin storlek och utbredning, anpassar sig perfekt till olika behov och livsstilar. Med en flexibel inredningslayout kan du göra det bästa av varje hörn och anpassa det efter dina önskemål.

I och med att lägenheten renoveras kommer du att ha möjlighet att få en helt ny bostad.

Fastigheten genomgår för närvarande renovering och förbättringar av fasaden, interiören, gemensamma utrymmen, det är till och med i färd med att installera en hiss som redan godkänts av ägargemenskapen och Madrids kommunfullmäktige.


Förutom sitt utmärkta läge har detta hem ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter till hands. Du kommer att kunna njuta av ett brett gastronomiskt utbud, exklusiva modebutiker, parker och grönområden, samt utmärkta transportförbindelser som gör att du enkelt kan resa genom hela staden.

Missa inte möjligheten att förvärva detta hem i det prestigefyllda området Goya, ett av de mest eftertraktade områdena i Madrid. Utöver ovan nämnda bostad kan vi med glädje meddela att vi har andra bostäder tillgängliga i samma byggnad, belägna på olika våningsplan, med och utan renovering. Dessa alternativ erbjuder olika vyer och konfigurationer, så att du kan hitta det alternativ som bäst passar dina behov och preferenser.

Kontakta oss idag för mer information och för att ordna en visning av denna exceptionella köpmöjlighet.

Lägenhet till salu
MAD43783 700 000 € Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Madrid Stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper