Nyhet
MAD50991 2 700 000 € Lägenhet till salu

Excellent lägenhet med 4 Sovrum till salu i Justicia, Madrid

  • Sovrum 4
  • Badrum 3
  • Planlösning 250m²

*På grund av fastighetens uttryckliga önskemål kan riktiga bilder av denna fastighet inte publiceras.*

lägenhet viktigaste huvuddrag

  • Planlösning 250m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Lucas Fox International Properties presenterar detta helrenoverade hem med mycket goda kvaliteter i det prestigefyllda området Justicia.

När vi passerar tröskeln till dörren till denna våning finner vi ett magnifikt kök, där varenda detalj har tagits om hand. Därefter går vi till ett rymligt, gladt och ljust vardagsrum/matsal.

Nattdelen består av fyra sovrum och tre badrum.

Huset har totalrenoverats. Varje detalj i hemmet har fulländats för att höja nivån till maximalt uttryck; Utan tvekan ett lyxigt hem i ett av huvudstadens bästa områden. Den har också centralvärme och luftkonditionering. Alla dessa detaljer gör dess 250m2 till en oöverträffad möjlighet.

Kontakta oss för mer information

Lägenhet till salu

Justicia, Madrid: Var den här bostaden är belägen

Justicia-området är strategiskt beläget i hjärtat av Madrid, vilket underlättar tillgången till viktiga platser i staden.

Med utmärkta kollektivtrafikförbindelser och närhet till större vägar, har invånarna ett bekvämt läge för att ta sig runt i staden. Området är omgivet av teatrar, biografer, konstgallerier och ett brett utbud av restauranger och barer.

Dessutom ligger det mycket nära viktiga museer som Thyssen-Bornemisza-museet och Museo Nacional del Prado, vilket gör det till en idealisk plats för älskare av konst och kultur. Att gå genom dess gator är en unik upplevelse, eftersom du kan andas en blandning av historia och modernitet. Missa det inte!

Fastighetens energicertifikat

Fastighetens energicertifikat E

MAD50991 2 700 000 € Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Madrid Stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper