Detta foto är från utvecklingen och motsvarar inte denna specifika enhet.
IBZ27650
4 100 000 €
Hus/Villa till salu
IBZ27650
4 100 000 €
Hus/Villa till salu

Nybyggd hus/villa med 5 Sovrum med 290m² terrass till salu i Santa Eulalia, Ibiza

 • Sovrum 5
 • Badrum 5
 • Planlösning 520m²
 • Totalyta 1 500m²
 • Terrass 290m²

Denna fastighet är del av LuxuryVillasRocaLlisa Hus/Villor, Santa Eulalia, Ibiza. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i Santa Eulalia, Ibiza med ett start pris på 4,100,000 €

hus/villa viktigaste huvuddrag

 • Planlösning 520m²

Vad du behöver veta om det här hus/villa

Luxury Villas Roca Llisa nybyggnation erbjuder dig villor av exceptionell kvalitet i en naturlig miljö med stor lugn och avskildhet, men utan att ge upp närheten till staden Ibiza, där du hittar alla typer av tjänster och mycket nära golfbana. Roca Llisa golfbana.

Utvecklingen sticker ut för sitt exceptionella säkerhetssystem med trippel omkrets, åtkomstkontroll till utvecklingen och ett personligt individuellt säkerhetssystem, allt för att garantera skyddet för sina invånare.

Villorna i denna utveckling har 4 eller 5 sovrum och ligger på 1 500 m² tomter med trädgårdar och en infinitypool. Du kan dock anpassa din egen villa för att passa din personliga smak.

Villans arkitektur kännetecknas av en modern design, med en sommaratmosfär, integrerad i den naturliga miljön, med exceptionella material och kvalitetskonstruktion. De är väldigt ljusa tack vare de stora fönstren med dubbla höjder som gör det möjligt att komma in mycket naturligt ljus samt en perfekt integration mellan interiör och exteriör. Dessutom kan du njuta av en fantastisk utsikt över den omgivande naturen, utan att ge upp total integritet.

Bland dess egenskaper kan vi lyfta fram dess maximala effektivitetsnivå i förbrukningen av vatten och el, med ett regnvattenuppsamlingssystem, klass A-energicertifiering och ett aerotermiskt system. De inkluderar fullt utrustade kök med en centrumö, fullt utrustade badrum, stora fönster och tak med dubbla höjder samt en infinity-pool.

Kontakta oss för mer information.

Höjdpunkter

 • Villa med 4 eller 5 sovrum
 • Trädgård och pool
 • Energieffektivitet
 • I en naturlig miljö
 • Modern design
 • Maximal säkerhet
Hus/Villa till salu
IBZ27650 Hus/Villa till salu

Santa Eulalia, Ibiza: Var den här bostaden är belägen

Luxury Villas Roca Llisa-utvecklingen ligger i en magnifik naturlig miljö, omgiven av natur, för att erbjuda sina invånare total lugn och avskildhet; Allt detta utan att ge upp närheten till staden Ibiza, som ger dig alla typer av tjänster som behövs för det dagliga livet, till exempel restauranger, barer, stormarknader eller prestigefyllda skolor.

Det är också perfekt för golfälskare, eftersom det ligger mycket nära den berömda Roca Llisa golfbanan.

Slutligen hittar du den internationella flygplatsen bara 15 kilometer bort.

IBZ27650
4 100 000 €
Hus/Villa till salu

Liknande fastigheter till salu i Santa Eulalia

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA