Detta foto är från utvecklingen och motsvarar inte denna specifika enhet.
IBZ27652
Pris vid förfrågan
Hus/Villa till salu
IBZ27652
Pris vid förfrågan
Hus/Villa till salu

Nybyggd hus/villa med 4 Sovrum med 221m² terrass till salu i Santa Eulalia, Ibiza

 • Sovrum 4
 • Badrum 5
 • Planlösning 495m²
 • Totalyta 1 515m²
 • Terrass 221m²

Denna fastighet är del av LuxuryVillasRocaLlisa Hus/Villor, Santa Eulalia, Ibiza. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Magnifik 4-sovrumsvilla med 221 m² terrass till salu i en nybyggnation med maximal säkerhet och avskildhet i Santa Eulalia.

hus/villa viktigaste huvuddrag

 • Planlösning 495m²

Vad du behöver veta om det här hus/villa

Den nya utvecklingen Luxury Villas Roca Llisa ställer till din förfogande denna villa av exceptionell kvalitet i en naturlig miljö, med mycket lugn och avskildhet, men utan att ge upp närheten till staden Ibiza, där du hittar alla typer av tjänster och mycket nära Roca Llisa golfbana.

Utvecklingen sticker ut för sitt exceptionella säkerhetssystem med trippel omkrets, åtkomstkontroll till utvecklingen och ett personligt individuellt säkerhetssystem, allt för att garantera skyddet för sina invånare.

Denna villa är fördelad på bottenvåningen plus den nedre bottenvåningen som rymmer garaget med plats för fyra bilar. Hela villan har fantastisk öppen utsikt samt stor integritet.

Bottenvåningen har tydligt differentierade dag- och nattområden. Dagsområdet har ett vardagsrum med matsal och kök med öppen planlösning. Detta utrymme med öppen planlösning öppnas genom fönster mot den stora trädgården, med sin infinitypool.

Sovrummet har totalt fyra sovrum, inklusive master-sviten med eget badrum.

Arkitekturen i denna villa kännetecknas av en modern design, med en sommarkänsla, integrerad i den naturliga miljön, med exceptionella material och kvalitetskonstruktion. Den är väldigt ljus tack vare de stora fönstren med dubbla höjder som gör att mycket naturligt ljus kan tränga in, samt en perfekt integration mellan interiör och exteriör. Dessutom kan du njuta av en fantastisk utsikt över den omgivande naturen, utan att ge upp total integritet.

Bland dess egenskaper kan vi lyfta fram dess maximala effektivitetsnivå i förbrukningen av vatten och el, med ett regnvattenuppsamlingssystem, klass A-energicertifiering och ett aerotermiskt system. Det inkluderar ett fullt utrustat kök med en centrumö, fullt utrustade badrum, stora fönster och tak med dubbla höjder samt en infinitypool.

Vänligen kontakta för mer information.

Hus/Villa till salu
IBZ27652 Hus/Villa till salu

Planlösning

Bottenvåning

 • Vardagsrum
 • Öppet kök
 • 4 sovrum
 • 5 badrum

Nedre bottenvåning

 • Garage för 4 bilar

Exteriör

 • Trädgård
 • oändlighetsbassäng

Santa Eulalia, Ibiza: Var den här bostaden är belägen

Luxury Villas Roca Llisa-utvecklingen ligger i en magnifik naturlig miljö, omgiven av natur, för att erbjuda sina invånare total lugn och avskildhet; Allt detta utan att ge upp närheten till staden Ibiza, som ger dig alla typer av tjänster som behövs för det dagliga livet, till exempel restauranger, barer, stormarknader eller prestigefyllda skolor.

Det är också perfekt för golfälskare, eftersom det ligger mycket nära den berömda Roca Llisa golfbanan.

Slutligen hittar du den internationella flygplatsen bara 15 kilometer bort.

IBZ27652
Pris vid förfrågan
Hus/Villa till salu

Liknande fastigheter till salu i Santa Eulalia

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA