Fastighet i exklusiv försäljning
PDA50563 2 000 000 € Cortijo till salu

Excellent cortijo med 11 Sovrum till salu i Santa Cristina, Costa Brava

 • Sovrum 11
 • Badrum 5
 • Planlösning 601m²
 • Totalyta 3 047m²

4 bostäder designade som ett turistföretag för bostäder. Var och en är unik i form och storlek, men de delar alla utomhusutrymmen skapade för att njuta av naturen, inklusive en privat pool, matsal utomhus och grill.

cortijo viktigaste huvuddrag

 • Utsikt över bergen
 • Trädgård
 • Terrass
 • Swimming pool
 • Naturligt ljus
 • Parkering
 • Utsikt
 • Utrustat kök
 • Uppvärmning
 • Turistlicens
 • Tjänsteentré
 • Panoramautsikt
 • Öppet kök
 • Öppen spis
 • Luftkonditionering
 • Lekplats
 • Larmsystem
 • Interiör
 • Grillplats
 • Exteriör
 • Chill out plats
 • Balkong
 • Planlösning 601m²
 • Konstruerat Område 601m²
 • Boende yta 601m²

Vad du behöver veta om den här cortijo

Formidabel konstruktion uppdaterad med alla typer av bekvämligheter, erbjuder stor komfort i en privilegierad miljö, ett stenkast från två stora golfbanor och några minuter från de bästa stränderna på Costa Brava.

Fastigheten består av ett centralt hus i två plan och tre bifogade bungalower.

Varje bungalow är unik i form, storlek och namn, men de delar alla trevliga utomhusutrymmen skapade för att uteslutande njuta av naturen. Alla hem har sitt eget utrymme och egen ingång, vilket garanterar avskildhet och komfort.

För närvarande fungerar som ett turistföretag, en intern stig som förbinder byggnaderna, används uteslutande av personal för att underlätta tillträde och underhåll.

Förutom huvudhuset har varje bungalow två sovrum: ett med dubbelsäng och det andra med våningssäng. Dessutom har de ett badrum och ett kök öppet mot vardagsrummet, allt på ett plan. Köken är utrustade med moderna, högkvalitativa apparater.

Alla bostäder har luftkonditionering, värme och tillgång till ett område med privat pool, solarium och grillplats med bardisk i sten, perfekt att njuta av både dag och natt. De har också en matsal utomhus, vilket skapar ett perfekt privat utrymme att njuta av med familj eller vänner.

Huvudbyggnaden, på två våningar, har tre dubbelrum och två badrum. På nedre våningen finns ett stort kök öppet mot vardagsrummet och matsalen, med tillgång till uteplatsen, som har en stor pool som liknar de i bungalowerna. Dessutom har huvudhuset terrasser på fram- och bakfasaden, vilket ger en känsla av rymd och ljus och erbjuder panoramautsikt över området.

Fastigheten har privat tillgång, vilket ger en större känsla av exklusivitet i en skyddad naturlig enklav. Inom den privata tomten har en stor parkeringsplats skapats för gästerna, och alla hus har sin egen ingång för att säkerställa avskildhet.

Anläggningen har också en egen ingång till naturskogsparken "Les Gavarres", där du kan vandra eller cykla mountainbike.

Denna fastighet är idealisk både för att fortsätta med turistverksamheten och för att omvandla den till en stor bostad med annex, perfekt att dela med vänner och familj i en unik naturmiljö. Oavsett om du vill bo året runt eller som ett andra hem är denna fastighet en gåva för hälsa och livskvalitet.

Exklusiv Listing

Fastighet endast tillgänglig med Lucas Fox

Cortijo till salu

Extras

Trots att byggnaden inte är en ny konstruktion har byggnaden kunnat anpassa sig till de nya tiderna och behoven i det samtida livet. Alla utrymmen har renoverats, vilket ger modernitet och värme till bungalowerna och huvudbyggnaden.

Väggarna och ytskikten respekterar den naturliga miljön, men är designade och underhållna för att säkerställa ett behagligt inomhusklimat under hela året. Även om fastigheten består av fyra olika byggnader, upprätthåller den ett utseende av exklusivitet och komfort.

De tre bungalowerna kan tillsammans med huvudbyggnaden fortsätta att fungera som turistföretag eller förvandlas till ett stort privatboende med annex för familj eller vänner. Fastigheten sticker ut för sina tre stora pooler, belägna i exklusiva utrymmen som garanterar avskildhet.

Belägen på ett av de bästa lägena i området ligger fastigheten i en skyddad naturskogspark, vilket förhindrar nybyggnation. Utsikten över träden och naturens ljud berikar sinnena.

Varje utrymme är designat för att erbjuda stor komfort till alla besökare eller värdar. De fyra husen är olika i form, storlek och utsikt, totalt nio sovrum och fem badrum.

Fastigheten har tre privata pooler, var och en med privilegierad utsikt över naturparken "Les Gavarres", som erbjuder exklusiva och uppdaterade områden. Huvudbyggnaden, bebodd under hela året, har inretts och utrustats för att garantera komfort under alla årstider, med luftkonditionering och uppvärmning.

Dess geografiska läge är oslagbart: även om det ligger i en skyddad naturpark, erbjuder det alla bekvämligheter för en plats i harmoni med naturen, och ligger ett stenkast från de bästa stränderna och städerna på Costa Brava.

Planlösning

Fastigheten består av fyra olika byggnader som dock bibehåller stor strukturell harmoni. Det huvudsakliga bostadshuset är omgivet av tre bekväma bungalower.

Bostadshuset är fördelat på två plan och innehåller tre dubbelrum och två badrum. Olika terrasser omger huset, både på fram- och bakfasaden, vilket ger en större känsla av rymd och naturligt ljus.

På nedre plan finns ett stort öppet utrymme som integrerar köket, matsalen och vardagsrummet. Det finns också ett badrum på denna nivå för extra bekvämlighet. Härifrån når du den stora poolen och solariet, som inkluderar en stengrill och en bardisk, samt en matsal utomhus och en sittgrupp med trädgårdsmöbler.

Huset är utrustat med luftkonditionering och värme vilket gör det väldigt mysigt året runt. Naturligt ljus tränger in genom utmärkta högkvalitativa fönster, som erbjuder underbar utsikt över naturparken.

De tre bungalowerna skiljer sig åt i namn, storlek och läge. Var och en har en pool av varierande storlek, men alla utomhusområden är utrustade på samma sätt, med en stängd grill och en bardisk inbyggd i väggen, samt en ute- eller trädgårdsmatsal.

Även om solarieområdena och utsikten varierar, respekterar de alla naturen och garanterar exklusiv integritet. Bungalowerna delar samma inredningslayout, ytbehandlingar, dekoration och utrustning: var och en har två sovrum, ett badrum och ett kök öppet mot vardagsrummet. De har även luftkonditionering och uppvärmning, vilket säkerställer stor komfort under hela året.

Santa Cristina d'Aro, Costa Brava: Var den här bostaden är belägen

Fastigheten ligger i Santa Cristina d'Aro, i regionen Bajo Ampurdán, på Costa Brava, belägen i en unik och privilegierad naturlig enklav i naturparken "Les Gavarres".

Nära fastigheten finns två av de bästa och mest exklusiva golfbanorna på Costa Brava.

Bara 10 minuter bort ligger berömda städer som Platja d'Aro, s'Agaró och Sant Feliu de Guíxols, där du kan njuta av dess stränder och butiker. Några kilometer längre bort kan du komma åt andra privilegierade kuststäder, såsom Palamós, Calella de Palafrugell, Tamariu, Llafranc och området Begur och Pals, alla av internationellt turistintresse och fulla av typiska vikar och stränder på Costa Brava.

Girona och dess flygplats ligger inte mer än 30 minuter bort, medan staden Barcelona ligger 1 timme och 10 minuter bort, med dess flygplats 1 timme och 15 minuter bort. Perpignan ligger 1 timme och 35 minuter bort, liksom dess flygplats.

Fastigheten har enkel och snabb tillgång till Medelhavets motorväg, som ansluter till de viktigaste kuststäderna, både i norr med Frankrike och i söder, som täcker hela kusten i Levante och Andalusien.

Mycket väl beläget och lättillgängligt är denna fastighet ett utmärkt tillfälle. Tveka inte att besöka den, vi presenterar den gärna för dig.

Fastighetens energicertifikat

Fastighetens energicertifikat F

PDA50563 2 000 000 € Cortijo till salu

Liknande fastigheter till salu i Santa Cristina d'Aro

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper