CBR46715
695 000 €
Plot till salu
CBR46715
695 000 €
Plot till salu

Plot till salu i Lloret de Mar / Tossa de Mar, Costa Brava

 • Totalyta 1 130m²

Tomt med spektakulär havsutsikt i Tossa de Mars historiska centrum, med möjlighet att bygga ett hem, Tossa de Mar.

plot viktigaste huvuddrag

 • Havsutsikt
 • Trädgård
 • Naturligt ljus
 • Utsikt över staden
 • Panoramautsikt
 • Nära transportmedel
 • Exteriör

  Vad du behöver veta om det här plot

  Lucas Fox presenterar till salu en exceptionell tomt strategiskt belägen i hjärtat av Tossa de Mar, bara 5 minuters promenad från centrum och stranden. Njut av fantastisk panoramautsikt över havet och den charmiga staden Tossa. Det ligger på den sista gatan i staden, så det markerar början på den majestätiska skogsvidden med sin pittoreska kustväg och spektakulära utsiktspunkter.

  Tomten har en generös yta på 1 130 m² för att bygga ett stort hem. Med sin närhet till centrum och stranden samt närheten till skogen framställs det som en unik möjlighet att bygga ett drömhus i en naturlig och lugn miljö.

  Detta är en exklusiv tomt som kombinerar bekvämligheten i stadslivet med naturens lugn. Kontakta oss för mer information.

  Plot till salu
  CBR46715 Plot till salu

  Lloret de Mar / Tossa de Mar, Costa Brava: Var den här bostaden är belägen

  Tossa de Mar är en charmig kuststad belägen på Costa Brava, i provinsen Girona, Katalonien. Det är känt för sitt vackra landskap som kombinerar historisk charm med Medelhavets naturliga skönhet. En av höjdpunkterna i staden är dess gamla stad, känd som Vila Vella, som är omgiven av välbevarade medeltida murar. I denna gamla stad hittar du smala kullerstensgator, stenvalv och charmiga torg som skapar en pittoresk atmosfär.

  Tossa de Mar-stranden är en annan viktig attraktion. Huvudstranden, som kallas Platja Gran, är en lång remsa av sand med kristallklart vatten. Dessutom finns det andra små vikar och mer avskilda stränder som erbjuder lugnare miljöer. Tossa Lighthouse erbjuder fantastisk panoramautsikt över det omgivande området och är en populär plats för besökare.

  När det gäller kulturutbud, är Tossa de Mar hem till det kommunala museet, som presenterar verk av lokala konstnärer och utställningar relaterade till stadens historia.

  Kombinationen av historia, arkitektur, naturlig skönhet och kustmiljö gör Tossa de Mar till ett attraktivt turistmål. Utbudet av utomhusaktiviteter, som att vandra längs kustvägen och utforska gömda vikar, tilltalar dessutom denna plats.

  CBR46715
  695 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Lloret de Mar / Tossa de Mar

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA