Lloret de Mar / Tossa de Mar

Lucas Fox är experter på Lloret de Mar/Tossa de Mar fastigheter till salu, inklusive Lloret de Mar/Tossa de Mar lyxvillor med privat mark, semesterlägenheter till försäljning och uthyrning och charmiga klassiska radhus.

Lucas Fox Begur

Calle Forgas i Elias 6
17255 Begur
Spanien

Utvalda fastigheter i Lloret de Mar / Tossa de Mar

Lucas Fox är experter på Lloret de Mar fastigheter till salu. Vi har de mest exklusiva och prestigefyllda Lloret de Mar lyxvillor till försäljning och uthyrning.

Vi erbjuder även personlig service och hjälper gärna till med allmänn rådgivning till Lloret fastighetsägare som önskar sälja sin fastighet.

Tossa de Mar lyxvillor till salu

Tossa de Mar fastigheter erbjuder den perfekta kombinationen av klassiska och moderna inflytanden. Dess charmiga Gamla stan och välbevarade medeltida slott vid stadens kant har stolt bevarats, medan moderna restauranger, fritidsanläggningar och shoppingmöjligheter har införts för att bättre tjäna den moderna internationella lyxresenären.

I samma anda, smälter den lokala geografin samman de franska och spanska/katalanska kulturerna, tack vare områdets närhet till den franska gränsen, 100 kilometer bort.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA