Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Lloret de Mar / Tossa de Mar

Sök bostäder nu

Lloret de Mar / Tossa de Mar

Lucas Fox är experter på Lloret de Mar/Tossa de Mar fastigheter till salu, inklusive Lloret de Mar/Tossa de Mar lyxvillor med privat mark, semesterlägenheter till försäljning och uthyrning och charmiga klassiska radhus.

Lucas Fox Costa Brava
Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Lloret de Mar

Utvalda fastigheter i Lloret de Mar / Tossa de Mar

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i Lloret de Mar / Tossa de Mar

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox är experter på Lloret de Mar fastigheter till salu. Vi har de mest exklusiva och prestigefyllda Lloret de Mar lyxvillor till försäljning och uthyrning.

Vi erbjuder även personlig service och hjälper gärna till med allmänn rådgivning till Lloret fastighetsägare som önskar sälja sin fastighet.

Tossa de Mar lyxvillor till salu

Tossa de Mar fastigheter erbjuder den perfekta kombinationen av klassiska och moderna inflytanden. Dess charmiga Gamla stan och välbevarade medeltida slott vid stadens kant har stolt bevarats, medan moderna restauranger, fritidsanläggningar och shoppingmöjligheter har införts för att bättre tjäna den moderna internationella lyxresenären.

I samma anda, smälter den lokala geografin samman de franska och spanska/katalanska kulturerna, tack vare områdets närhet till den franska gränsen, 100 kilometer bort.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile