CBR33032
1 000 000 €
Plot Till salu
10 tillgängliga bilder
CBR33032
1 000 000 €
Plot Till salu

Excellent plot till salu i Lloret de Mar / Tossa de Mar, Costa Brava

 • Totalyta 3 300m²

Stor tomt i La Montgoda-utvecklingen, Lloret de Mar

I detta utmärkta läge i La Montgoda, i hjärtat av Costa Brava och några meter från kustvägen och stranden, hittar vi denna tomt på 3 300 kvm som kan delas upp i 2 eller 4 tomter (minsta tomt på 800 kvm) .

Enligt stadsbyggnadsbestämmelser kan upp till 500 kvm bostäder byggas på bottenplan + plan 1 (källare räknas inte). Vid uppdelning av marken i olika tomter blir beläggningen av huset max 20 % med en byggbarhet på 40 %.

Ett ypperligt tillfälle för den som vill bygga sina drömmars hus nära vackra vikar med kristallklart vatten och några kilometer från all sorts service, restauranger och butiker.

Vandring, golf och vattensporter är bara några av de möjligheter som medelhavsklimatet erbjuder utmärkta temperaturer, och det har också många kulturella evenemang i närheten.

Egenskaper

  Läge

  Lloret de Mar är en spansk stad i regionen Selva, i provinsen Gerona, belägen vid havet, på Costa Brava. Den har utmärkta stränder med kornig sand. Njut av ett kustnära medelhavsklimat, med mycket mildare temperaturer på grund av havets dämpande termiska effekt.

  Canyellas småbåtshamn är den enda småbåtshamnen i Lloret de Mar, belägen på Canyellas strand, och där medelstora båtar kan förtöjas. De närmaste flygplatserna är Girona, 30 kilometer bort, och Barcelona, ​​​​75 kilometer bort. Girona flygplats förbinder Lloret de Mar med ett stort antal europeiska städer och har också betydande charterflyg.

  Barcelonas flygplats är ansluten med reguljära flyg till de största städerna i världen. I Lloret de Mar hittar vi två golfbanor och en av de mest kända vattenparkerna i området.

  CBR33032
  1 000 000 €
  Plot Till salu

  Liknande fastigheter till salu i Lloret de Mar / Tossa de Mar

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA