LFS4312 Pris vid förfrågan Hus/Villa till salu

Designvilla till salu i Alella, 20 minuter från Barcelona, inom gångavstånd till internationella skolan Hamelin och 5 minuters bilfärd till stränderna i Maresme.

  • Sovrum 7
  • Badrum 7
  • Planlösning 900m²
  • Totalyta 1 000m²

Detta magnifika familjehem ligger inom gångavstånd till byns centrum. Beläget i en cul-de-sac, med en byggyta på 900 m2 på en 1000 m2 tomt. Fastigheten har finish av högsta kvalitet, unik design och fantastisk distribution.

hus/villa viktigaste huvuddrag

  • Havsutsikt
  • Trädgård
  • Terrass
  • Swimming pool
  • Parkering
  • Planlösning 900m²

Vad du behöver veta om det här hus/villa

Detta vackra designhem med 7 sovrum till salu på Maresmekusten ligger i den charmiga byn Alella - ett av regionens mest eftertraktade områden. Det har byggts med finish av högsta kvalitet både utomhus och inomhus samt exklusiva vitvaror.
Huset byggdes och ritades av den nuvarande ägaren, med en unik layout. Det finns stora fönster som släpper in gott om dagsljus, och vilka ger en underbar utsikt över det kringliggande området och havet. Garaget ligger i källaren med parkering för upp till 4/5 bilar.
Utomhus finns en fantastisk pool, altan och matplats.

Hus/Villa till salu

Extras

- Eftertraktat läge i byn Alella

- Nära internationella skolan Hamelin

- Utsikt över byn och Medelhavet

- 900 m2 byggyta på en 1100 m2 tomt

- Eldstad

- 7 sovrum (4 med badrum)

- Personalrum

- Kök med frukostområde och köksö

- Marmor och mahogny golv

- 24 timmars säkerhet

- Pool

- Trädgård med bevattningssystem

- 4-bilsgarage

- Vinkällare

- Uppvärmning

- Möjlighet att installera en hiss

Planlösning

Fördelat på 3 plan plus en källarnivå för parkering (upp till 4 bilar)

Källarplan:
Personalboende med sovrum, lekrum, garage, tvättstuga och vinkällare

Plan 1:
Huvudentré, vardagsrum och matsal med tillgång till trädgården och poolen

Plan 2:
Sovavdelning med 5 dubbelrum med egna badrum. Mastersviten har en klädkammare och liten terrass med utsikt över byn och havet

Plan 3:
Familjerum, litet kontor, litet förråd, gästsovrum med badrum och terrass

Alella, Barcelona: Var den här bostaden är belägen

Maresme-kusten eller Barcelona kusten ligger längs Medelhavskusten bara några kilometer norr om Barcelona. Maresme domänen upptar området mellan havet och bergen i Serralada Littoral. Kustens geografi präglas av långa sandstränder från vilka vackra skogsklädda kullar stiger från havet.

Costa Maresme är mittpunkten av Alellas vinodlingsområde som också är känt för sin gastronomi med många utmärkta bodegor och restauranger. Turismen är en av de viktigaste lokala industrierna och här finns utmärkta sportfaciliteter, inklusive golfbanor, seglingsmarinor, ridning, promenad och vandringstråk samt andra utomhusaktiviteter i naturparkerna.

Det finns många vackra charmiga byar längs kusten och i bergen som El Masnou, Alella, Premia de Dalt, Vilassar de Dalt, Cabrils, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenc de Montalt och Caldes d'Estrac.

Det finns ett stort utbud av fastigheter till salu på Maresmekusten och Lucas Fox erbjuder ett förstklassigt urval av Costa Maresme fastigheter inklusive strandnära lägenheter, radhus, villor och traditionella gårdar s.k. Masias. Vi erbjuder även villor och byggtomter i exklusiva utvecklingar som t.ex. Can Teixido i Alella, Sant Beger i Teia, och Supermaresme i Sant Andreu de Llavaneres.

Maresmekusten har utmärkta väg och järnvägförbindelser till Barcelona. Det finns också ett bra utbud av lokala och internationella skolor som har bidragit till områdets växande popularitet bland internationella fastighetsköpare som letar efter en lugn och vacker plats nära Barcelona.

LFS4312 Pris vid förfrågan Hus/Villa till salu

Liknande fastigheter till salu i Maresme kusten

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper