Vissa enhetbilder som visas är endast datorgenererade eller vägledande
BCN11883
670 000 €
Takvåning Till salu
53 tillgängliga bilder
BCN11883
670 000 €
Takvåning Till salu

Excellent Takvåning med 2 Sovrum med 32m² terrass till salu i El Born, Barcelona

  • Sovrum 2
  • Badrum 2
  • Boyta: 93m²
  • Terrass 32m²

Duplexlägenhet till salu, en del av de exklusiva bostadslofterna New Development Born.

Denna duplex finns på andra och tredje våningen i det helt nya Born Boutique Lofts, som ligger på en fridfull sidogata i det livliga stadsdelen El Born. Den är helt färdig och inflyttning klar.

Lägenheten har 2 sovrum och 2 badrum, båda belägna på övervåningen och separerade med en hall. Båda rummen, en singel och en dubbelsäng, har tillgång till balkonger inramade av höga, stora trädörrar. Nedre våningen består av en matplats ansluten till ett fullt utrustat kök, även med tillgång till en balkong. I den andra änden av hallen finns vardagsrummet, med en stor trälamdörr som öppnar ut mot en balkong med utsikt över den lugna innergården på baksidan av byggnaden.

Uppför korridortrappa är ingången till den imponerande terrassen på 32 m², endast reserverad för invånarna i detta främsta duplex. Med upphöjda väggar är det privat och visar mycket potential för en stor sittgrupp, en grillplats och växter.

Alla rum i duplexen har ett överflöd av naturligt ljus eftersom alla rum har balkong eller terrass. Lägenhetens främre rum har utsikt över den lugna gatan nedanför, och på andra sidan ser rummen ut mot en lugn innergård fylld med solljus.

Fastigheten är fylld med smakfulla, moderna detaljer och kvalitetsfinisher av märken som Ragno, Vola, Gutman och Smeg. Fastigheten har även luftkonditionering, golvvärme, direktlyft, infälld belysning och ett videointercomsystem för maximal komfort.

En idealisk möjlighet för någon som vill ha en lugn oas nära bekvämligheterna i stadens centrum.

Distribution

Undervåningen

  • Vardagsrum med matplats med balkong
  • Kök

Övervåning

  • 2 sovrum (1 singel, 1 dubbel)
  • 2 badrum

Läge

Denna utveckling ligger på en lugn sidogata i det livliga och livliga området El Born. Det är ett gågata, fyllt med boutiqueaffärer, ett utbud av matställen och andra oberoende varumärken. Det ligger 5 minuters promenad från Triumfbågen och omges av många alternativ för kollektivtrafik.

BCN11883
670 000 €
Takvåning Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA