Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Sant Vicenç de Montalt

Sök bostäder nu

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Med tanke på att området nyligen upptäckts av exklusiva fastighetsköpare, finns en stor blandning nya designbyggen samt några större prisnedsatta markområden som skulle vara perfekta för dem som vill bygga och renovera efter egen smak.

Fastigheter till salu och för uthyrning i Sant Vicenç de Montalt gränsar till naturparken Montnegre, vilket leder till en lång sträcka orörda sandstränder med kristallklart turkost vatten. En närliggande golfbana och sportanläggningar erbjuder utomhusaktiviteter året runt, inklusive terrängkörning, vandring, ridning och segling.

Den angränsande marinan i Sant Andreu de Llavaneres är tillgänglig för dem som besöker Sant Vicenç de Montalt. En rad festivaler markerar den årliga kalendern i Sant Vicenç de Montalt, inklusive gastronomiska festligheter, hantverk och folkmarknader samt en Medeltidsmarknad. Antikvitetsmarknader hålls regelbundet i området kring Can Boada.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile