Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Östra Mallorca

Sök bostäder nu

Östra Mallorca

Lyxfastigheter i Östra Mallorca

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Östra Mallorca

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox är specialister på Östra Mallorca fastigheter till salu och för uthyrning.

Vi är också specialister på att hjälpa ägare att sälja sina Östra Mallorca fastigheter till internationella och lokala kunder.

Östra Mallorca består av åtta kustnära byar - Arta, Petra, Portocristo, Portocolom, Felanitx, Manacor, Costa de los Pinos och Canyamel. Dessa strandnära byar definieras av sina sandiga, orörda stränder, hisnande landskap och enkel tillgång till olika fritidsaktiviteter från golf till segling, vandring till dykning.

Villor i Canyamel är mycket eftertraktade för sin resort-liknande miljö i ett område som har klassificerats "av särskilt naturintresse", medan fastigheter i Portocolom och Felanitx ligger i hjärtat av den vinproducerande regionen i detta Balearö paradis.

Lucas Fox erbjuder ett komplett utbud av fastigheter till salu på Östra Mallorca. Detta inkluderar villor, herrgårdar idealiska för användning som ridanläggningar, lägenheter och takvåningar.

Kontakta våra fastighetsmäklare för ett personligt urval över våra bästa Östra Mallorca fastigheter att köpa, till salu eller att hyra.

Lucas Fox erbjuder personlig service och hjälper gärna till med allmänna råd om att köpa fastighet i Östra Mallorca, se vår Mallorca och Menorca Områdesguide.

Vi erbjuder även ett utbud av skräddarsydda fastighetsförvaltningstjänster till fastighetsköpare intresserade av objekt till salu i Östra Mallorca.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile