Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Alt Emporda

Sök bostäder nu

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox Costa Brava erbjuder ett brett urval av Alt Emporda fastigheter till salu och för uthyrning i Alt Emporda, inklusive tomter, masia gårdsruiner, golfvillor och lägenheter, lanthus, herrgårdar, slott, hotell och lyxherrgårdar till försäljning.

Lucas Fox Costa Brava har också expertis när det gäller att hjälpa fastighetsägare att sälja sina Alt Emporda fastigheter till både lokala och internationella köpare.

Angränsande med Frankrike markerar regionen början på den norra delen av Costa Brava och är kanske mest känd för sina kuststäder Cadaqués, Roses, Empuriabrava och L'Escala. Men även i de inre delarna av regionen finns också mycket att erbjuda dem som önskar att köpa en fastighet i Alt Emporda.

Det frodiga, böljande landskapet är bestrött med traditionella stenbyggda katalanska Masias (gårdar) och herrgårdar till salu - varav många med vacker utsikt över de snöklädda Pyrenéerna. Närheten till Gironas internationella flygplats och den kommande invigningen av höghastighetståget mellan Barcelona och franska gränsen (som stannar i Figueres) gör också Alt Emporda till en attraktiv fastighetsinvestering för utländska och lokala köpare.

Kontakta våra fastighetsmäklare för att få veta mer om Alt Emporda fastigheter att köpa, sälja eller ett hyra.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile