Alt Empordà

Utvalda fastigheter i Alt Empordà

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Alt Empordà

Lucas Fox Costa Brava erbjuder ett brett urval av Alt Emporda fastigheter till salu och för uthyrning i Alt Emporda, inklusive tomter, masia gårdsruiner, golfvillor och lägenheter, lanthus, herrgårdar, slott, hotell och lyxherrgårdar till försäljning.

Lucas Fox Costa Brava har också expertis när det gäller att hjälpa fastighetsägare att sälja sina Alt Emporda fastigheter till både lokala och internationella köpare.

Angränsande med Frankrike markerar regionen början på den norra delen av Costa Brava och är kanske mest känd för sina kuststäder Cadaqués, Roses, Empuriabrava och L'Escala. Men även i de inre delarna av regionen finns också mycket att erbjuda dem som önskar att köpa en fastighet i Alt Emporda.

Det frodiga, böljande landskapet är bestrött med traditionella stenbyggda katalanska Masias (gårdar) och herrgårdar till salu - varav många med vacker utsikt över de snöklädda Pyrenéerna. Närheten till Gironas internationella flygplats och den kommande invigningen av höghastighetståget mellan Barcelona och franska gränsen (som stannar i Figueres) gör också Alt Emporda till en attraktiv fastighetsinvestering för utländska och lokala köpare.

Kontakta våra fastighetsmäklare för att få veta mer om Alt Emporda fastigheter att köpa, sälja eller ett hyra.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA