International
Associate

Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Cadaqués - Bay of Roses

Sök bostäder nu

Cadaqués - Bay of Roses

Charmiga Cadaques, en av kusten vackraste fiskebyar, där lugnet råder och en oas bort från storstadsstressen. En av Dalis och Picassos favoriter.

Lucas Fox Costa Brava

Calle Forgas i Elias 6
17255 Begur
Spanien

Vill du sälja eller hyra ut din fastighet?

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Cadaqués är en av de vackraste kuststäderna på Costa Brava, och hela den spanska kusten. Beläget på halvön Cap de Creus, cirka 25 km öster om Figueres och 10 km norr om Roses Bukten, är Cadaqués en vacker, vitkalkad fiskeby med en befolkning på cirka 2000.
Lucas Fox Costa Brava erbjuder ett urval av Cadaqués fastigheter att köpa och hyra i och omkring staden, inklusive rustika radhus till salu, moderna villor att köpa, traditionella Medelhavsvillor till salu samt lägenheter till försäljning.

Ett populärt tillhåll genom åren för konstnärer och artister, var Cadaqués en inspiration för Salvador Dali. Den surrealistiska konstnären satte Cadaqués på världskartan när han byggde ett hus i intilliggande Port Lligat på 1960-talet och sedan dess har staden blivit en av de mest eftertraktade platserna för fastighetsköp på Costa Brava.

Med strikta planeringslagar, har Cadaqués behållit sin rustika charm, vilket gjort det till ett populärt resmål för både lokala och internationella fastighetsköpare.

Kontakta gärna våra fastighetsmäklare hos Lucas Fox Costa Brava för att få veta mer om Cadaqués fastigheter att köpa, sälja eller hyra.

Google map

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA