Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Cadaqués - Bay of Roses

Sök bostäder nu

Cadaqués - Bay of Roses

Charmiga Cadaques, en av kusten vackraste fiskebyar, där lugnet råder och en oas bort från storstadsstressen. En av Dalis och Picassos favoriter.

Lucas Fox Costa Brava
Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Cadaqués

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Cadaqués är en av de vackraste kuststäderna på Costa Brava, och hela den spanska kusten. Beläget på halvön Cap de Creus, cirka 25 km öster om Figueres och 10 km norr om Roses Bukten, är Cadaqués en vacker, vitkalkad fiskeby med en befolkning på cirka 2000.
Lucas Fox Costa Brava erbjuder ett urval av Cadaqués fastigheter att köpa och hyra i och omkring staden, inklusive rustika radhus till salu, moderna villor att köpa, traditionella Medelhavsvillor till salu samt lägenheter till försäljning.

Ett populärt tillhåll genom åren för konstnärer och artister, var Cadaqués en inspiration för Salvador Dali. Den surrealistiska konstnären satte Cadaqués på världskartan när han byggde ett hus i intilliggande Port Lligat på 1960-talet och sedan dess har staden blivit en av de mest eftertraktade platserna för fastighetsköp på Costa Brava.

Med strikta planeringslagar, har Cadaqués behållit sin rustika charm, vilket gjort det till ett populärt resmål för både lokala och internationella fastighetsköpare.

Kontakta gärna våra fastighetsmäklare hos Lucas Fox Costa Brava för att få veta mer om Cadaqués fastigheter att köpa, sälja eller hyra.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile