Arenys de Munt

Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av Arenys de Munt fastigheter till salu, inklusive nutida villor och vackra hem på landsbygden.

Lucas Fox Mataró

Camí Ral de la Mercè, 345-347
08301 Mataró
Spanien

Utvalda fastigheter i Arenys de Munt

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Arenys de Munt

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Arenys de Munt fastigheter till salu, från stora herrgårdar till modena designer villor.

Arenys de Munt fastigheter till salu tenderar att vara radhus och villor även om våningar till salu också kan finnas. Dessa fastigheter inkluderar de som blivit nyligen renoverade, några som behöver en ansiktslyftning och några byggnader till reducerat pris som är ideala för nya utvecklingar.

Det kulliga samhället Arenys de Munt ligger direkt bakom kustsamhället Arenys de Mar, på den norra spetsen av Maresme kusten mellan Caldes d'Estrac och Canet de Mar.

Det ligger bara 10km från Mataró och 45km från centrala Barcelona med bekväma väg och tåg förbindelser till båda. Närheten till Barcelona, stadens flygplats airport samt de underbara stränderna på Maresme kusten gör det till en perfekt plats för ett semesterhem make eller ett andra residens att använda under delar av året.

Beläget på de lugna böljande kullarna erbjuder Arenys de Munt sina boende en underbar vy över kusten och oändliga möjligheter till trekking, ridning och mountain cykling. Det charmiga centrat i Arenys de Munt är utrustat med allt man kan behöva i form av tjänster och affärer och bara 4km ner för kullarna ligger, Arenys de Mar som erbjuder vida naturliga stränder, en underbar strandpromenad, en livlig fiskehamn, en lyxjakts marina som erbjuder privata hamnplatser och en skara fritidsaktiviteter samt utmärkta fiskrestauranger.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA