Turó Park

Utvalda fastigheter i Turó Park

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Turó Park

Lucas Fox har ett fantastiskt utbud av hus och lägenheter till salu i Turo Park Barcelona. Turo Park är en eftertraktad stadsdel i den exklusiva Zona Alta distriktet i Barcelona.

Fastigheter till salu i Turo Park ligger i ett av de mest prestigefyllda och exklusiva kvarteren i Barcelona. Området är känt för dess trygghet, avskildhet och säkerhet. Dess närhet till Placa Francesc Macia och Avenida Diagonal gör det till ett populärt val för dig som vill vara nära centrum i ett exklusivt bostadsområde.

Fastigheter i Turo Park har några av stadens mest magnifika utsikter över Barcelona, och ligger i närheten av den vackra botaniska trädgården. Några av de mest eftertraktade fastigheterna är takvåningarna på Carrer Ferran Agullo, Avenida Pau Casals, Bori i Fontesa and Calle Escuelas Pias.

Lägenheter till salu i Turo Park är perfekt för familjer, då fastigheter är belägna i närheten av internationella och engelskspråkiga skolor. För företagare finns enkel tillgång till flygplatsen, endast en 15 minuters bilresa. Lägenheter att köpa i Turo Park kan användas som äldreboende och brukar ha kontorslokaler. Många Turo Park fastigheter har också gott om utrymme för personal kvartal.

Är du intresserad av att sälja dina Turo Park fastigheter, hjälper vi gärna till med försäljningen genom att finna den bästa köparen för villor och lägenheter till salu i Turo Park. Detta garanterar att din Turo Park fastighet ses av köpare intresserade just av de unika egenskaperna din fastighet har att erbjuda.

Vänligen kontakta våra Barcelona fastighetsmäklare för mer information om fastigheter till salu i Turo Park Barcelona.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now