Sant Gervasi - Galvany

Utvalda fastigheter i Sant Gervasi - Galvany

Lucas Fox har ett brett urval av bostäder till salu i Sant Gervasi. Sant Gervasi är ett exklusivt bostadsområde i Zona Alta-området i Barcelona.

För fastighetsägare som vill sälja sina fastigheter i Sant Gervasi, hjälper vi gärna till med at finna den lämpligaste köparen.

Fastigheter till salu i Sant Gervasi ligger i ett exklusivt bostadsområde och erbjuder ett varierat utbud av lägenheter, villor och hus med trädgårdar och pooler. Detta är ett familjevänligt område och fastigheter i Sant Gervasi har god tillgång till de internationella skolorna i Pedralbes och även olika privata katalanska skolor.

De vackraste bostadsområdena i Sant Gervasi kännetecknas av otroliga modernistiska hus, som de som finns på Avenida Tibidabo och vackra lugna, gröna parker, som Parque Margaritas.

Calle Mandri, som sträcker sig genom Zona Alta, har ett omfattande urval av exklusiva kaféer och restauranger, medan Calle Muntaner erbjuder exklusiva affärer och butiker. Parque de Mandri som är en av de vackraste parkerna i området, blir en rofylld och lugn oas mitt bland stadens livliga gator.

Avenida Tibidabo området har några otroliga klassiska fastigheter längs dess breda trädkantade gator.

Villor i Sant-Gervasi är rymliga och perfekta för familjer. Med enkel tillgång in till Barcelona stad, liksom Barcelonas internationella flygplats bara en femton minuters bilresa bort, är fastigheter till salu i Sant-Gervasi idealiska som antingen primära eller sekundära bostäder.

Lägenheter till salu i Sant-Gervasi brukar vara rymliga med parkering, bevakning och terrasser.

Vänligen kontakta våra fastighetsmäklare i Barcelona för mer information om fastigheter till salu i Sant Gervasi, Barcelona.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA