Barceloneta

Barceloneta fastigheter till salu – Lyxfastigheter Barcelona

Lucas Fox Barcelona

Passeig de Gràcia 78, Principal 2º
08008 Barcelona
Spanien

Utvalda fastigheter i Barceloneta

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Barceloneta

Barceloneta

Vårt utbud av Barceloneta fastigheter till salu, samt våra lägenheter för kort och långtidsuthyrning i Barceloneta ligger i en av de mest eftertraktade stadsdelarna, där det bästa av Barcelona samlas i ett och samma ställe!

Köpare som söker lägenheter till salu i Barceloneta kommer att uppskatta områdets blandning av charm:

·     Gamla stadsgränder fyllda med Modernista byggnader från sent 1800-tal

·     Det arkitektoniska underverket Barceloneta marknaden och dess färskvaror, skaldjur och kött

·     Inom promenadavstånd till några av stadens bästa skaldjur och paella restauranger

·     Stadens rena och säkra stränder längs den charmiga strandpromenaden som sträcker sig till Olympiska Byn – Vila Olimpica och bortom.

Alla lägenheter till salu i Barceloneta ligger nära tunnelbaneförbindelser med tåg, buss och taxi. Området är fyllt med snabbköp och lokala färskvarubutiker, och är späckat med några av stadens bästa restauranger, tapasbarer och mysiga kvällshak. Det finns gott om apotek, vårdcentraler, ett lokalt sjukhus, skolor och samhällsservice.

Äret runt erbjuder Barcelonetas strandpromenad fantastiska vyer över stadens stränder - som restaurerades och återskapades 1992 för OS i Barcelona. I ena änden finns det ikoniska W Hotellet, medan en samling av stadens arkitektoniska och skulpturala mästerverk är utspridda längs strandboulevarden, inklusive det Modernista Torres de les Aigues, Manel Brullet och Albert de Pinedas Biomedicinska Forskningsinstitut och Frank Gehry Peix (Fisk) skulptur

Våra lyxlägenheter att hyra i Barceloneta finns för både kort och långtidsuthyrning. Vi har ett fantastiskt urval av lägenheter som renoverats med påkostade materialval och modern och lyxig inredning samtidigt som tidstypiska detaljer bevarats som träbjälkar och utsmyckade Modernista kornischer i taken. Renoveringarna har gjorts för att skapa mer utrymme och släppa in mer ljus än vad som var fallet med den ursprungliga layouten.

Barceloneta är en idealisk stadsdel för investerare som söker att köpa fastigheter för användning som turistlägenheter. Detta då Barceloneta är en eftertraktad destination för internationella resenärer som föredrar att bo i lägenhet när de besöker staden. Barcelonetas stränder är eftertraktade världen runt och besöker man Barcelona under sommaren, vill man gärna uppleva stadens pulserande livsstil, en prioritet för många turister. Detta skapar en stabil hyresavkastning för turistlägenheter i Barceloneta.

Granska vårt utbud av fastigheter i Barcelona att köpa, hyra eller sälja eller kontakta gärna våra fastighetsmäklare för de bästa Barceloneta lägenheter för att köpa eller hyra, anpassade efter dina individuella behov.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA