Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i La Zagaleta

Sök bostäder nu

Utvalda fastigheter i La Zagaleta

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i La Zagaleta

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

La Zagaleta Country Club är ett privat bostadsområde på 900 hektar, synonymt med lyx och exklusivitet. Området är beläget bland Benahavís gröna kullar, i Andalusien, södra Spanien.

Bara tio minuter från den kända yacht marinan Puerto Banús, Marbella. Boende i La Zagaleta kan njuta av två privata 18-håls golfbanor, ett ridcenter samt en helikopterplatta godkänd av Luftfartsstyrelsen.

Området har vunnit tidningen Overseas Living, "Lyx Lifestyle Award" för bästa exklusiva område i Spanien under 2010. "Best Development" och "Best Golf Development" i Spanien av CNBC under 2008. Om du funderar på att köpa eller hyra i det mest exklusiva området på Costa del Sol med privat 24 timmars bevakning och ett stort urval av lyxiga investeringsobjekt eller designa din egna lyxvilla på en tomt mellan 3000 m2 upp till 10 000 m2, så är La Zagaleta Country Club den rätta platsen!

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile