Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Estepona

Sök bostäder nu

Utvalda fastigheter i Estepona

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i Estepona

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Estepona, ursprungligen en liten spansk fiskeby, som ofta kallas Costa del Sol's pärla, med smala kullerstensgator och typiskt spanska vita hus prydda av färgglada blommor, sägs vara "den mest attraktiva staden" inom provinsen Malaga.

Staden har gynnats av betydande investeringar i infrastruktur under de senaste 7 åren, strandpromenaden är en av de finaste på kusten. Även om staden har vuxit och utvecklats snabbt, har det lyckats behålla den spanska känslan.

Detta betraktas som "det äkta Spanien", är det är idealiskt för dem som söker traditionell spansk kultur med moderna faciliteter, vid kusten. Den gamla staden är i centrum och i utkanten finns stora anläggningar såsom en mässa, stormarknader, butiker och mycket mer.

Med en befolkning på 75.000, spridda över kustzonen som hör till Estepona (137 m²), är detta ett rent och säkert område som har ett genomsnitt på 325 soldagar om året och och den perfekta balansen mellan en dynamisk, internationell atmosfär och en fredlig, stillsam andalusisk livsstil. Lokala kaféer och restauranger serverar traditionella delikatesser till förvånansvärt rimliga priser och staden har en blandning av turister och besökare och lokalbor som strosar på gatorna och njuter av det fantastiska klimatet och den avundsvärda livskvalitet som Estepona erbjuder.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile