Nybyggda fastigheter i Málaga


På Lucas Fox är vi stolta över att erbjuda några av de bästa nybyggda egendomarna till salu i Málaga.

Nybyggda fastigheter i Málaga

West Malaga in Malaga

Som visar 20 Nybyggda fastigheter

Higuerón in Malaga

Som visar 18 Nybyggda fastigheter

Costa del sol oriental - Axarquia in Malaga

Som visar 9 Nybyggda fastigheter

Malagueta - El Limonar in Malaga

Som visar 7 Nybyggda fastigheter

Pedregalejo - Cerrado de Calderón in Malaga

Som visar 2 Nybyggda fastigheter

Old Town - Soho in Malaga

Som visar 2 Nybyggda fastigheter

Nybyggda fastigheter i Malaga

Málaga, den näst största staden i Andalusien, erbjuder en utmärkt livskvalitet och det bästa klimatet på den europeiska kontinenten. Lucas Fox erbjuder högkvalitativa nybyggda bostäder i Málaga, med nya hus med hög standard i exklusiva stängda samhällen, med spektakulära och unika fritidsmöjligheter; alla belägna i de mest eftertraktade områdena.

Denna livliga andalusiska stad ligger i en eftertraktad kustzon, bebodd av både lokalbefolkning och ett betydande antal internationella invånare. Det underbara vädret, den läckra lokala maten och en dynamisk fritids- och kulturscen uppmuntrar bostadsköpare att förvärva moderna lägenheter eller villor med stora tomter från en utsökt katalog med nybyggnationer.

De flesta nybyggnationsprojekt i Málaga har 24-timmars säkerhet och har vanligtvis gemensamma pooler, lekområden för barn, gym, spa och fastighetsförvaltningstjänster, vilket gör dem mycket eftertraktade som andra bostäder i denna havsnära stad.

I Málaga erbjuder nybyggda lägenheter, hus och villor rikligt med naturligt ljus och högkvalitativa interiörer, samt integritet och panoramautsikt över havet. På samma sätt erbjuder staden Malaga utrymmen som inbjuder till utomhusaktiviteter året runt.

Vårt erfarna team av professionella fastighetsmäklare från Lucas Fox i Málaga kommer att hjälpa dig att välja den perfekta bostaden för dina behov i en av våra prestigefyllda nybyggen. Tveka inte att börja din bostadssökning bland Lucas Fox erbjudanden i denna kuststad och kontakta oss för mer information.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now