Slutsåld
Recoletos-apartments Ny konstruktion
11 tillgängliga bilder
Recoletos-apartments Ny konstruktion

Recoletos-13

Recoletos-13

Denna hänförande nya bostadsutveckling, belägen i det mest exl´klusiva området i det välbärjade Salamanca distriktet, Recoletos, är en juvel i hjärtat av Madrid. Den lummiga gatan Recoletos iär ett perfekt läge för bra tillgång till restauranger och bekvämligheter i stan. 


Byggnaden har bevarat original klassisk stil och den historiska fasaden har blivit restaurerad. Den kan skryta med att innneha många gemensamma faciliteter så som ett gym, vin källare för ögarna och en charmig Zen trädgård. 


Inuti har de möblerade våningarna ett mycket nutida utseende, med högklassiga avslutningar och material. Denna fastigheter erbjuder ett rymligt vardags rum med exteriöra fönster som blickar ut över Calle Recoletos och Calle Cid.


De mäter mellan 97 m² och 360 m² och sträcker sig från 1-sovrums fastigheter med 1 badrum till 5-sovrums fastigheter med 5 badrum. Sol paneler hjälper byggnadens energi förbrukning och tillgodoser behovet fäär et mer eko vänligt stads boende. 


Dessa fastigheter är specielt tilltalande för familjer som flyttar till staden eller investerare då det finns hög förfrågan på hyresobjekt i Salamanca området.

Läge

Fastighet belägen på Calle de Recoletos, mellan Calle Cid och Calle Serranomed dess högklassiga butiker. Nära Plaza Cibeles, Puerta de Alcalá, Stadshuset, Banco de España, Casa de América, och många andra institutionella byggnader, för att inte glömma Retiro Park, det viktigaste grönområdet i Madrid.


Det är ett av de finaste områdena i staden, karakteriserat av sin klassika arkitektur och lummiga gator.  Recoletos tåg station ligger runt hörnan, med direkt förbindelse till Flygplatsen och Atocha tåg stationen. Recoletos området kan också skryta med många buss och metro linjer. .


Recoletos området är högt efterfrågat när det gäller uthyrning då det är beläget inom det välbärjade Salamanca området och är ett av favorit platserna i Madrid.

Visa på kartan

Recoletos-apartments Ny konstruktion

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA