International
Associate
LC15 Slutsåld
Ny konstruktion

Tetuan Våningar

1,2 och 3 sovrums fastigheter nybyggda hem att köpa i Tetuan, Madrid.

8 enastående modernt byggda hem i det lugna bostadsområdet Tetuan, Madrid.

Ny bostadsutveckling som erbjuder 8 nya hem i hjärtat av det mysiga bostadsområdet Tetuan som speglar den nytänkandet och populariteten i området. 
Varje enhet i området är tänkt att bestå av antingen 1, 2 eller 3 sovrum, beroende på ägarens val som ges möjlighet att köpa en fastighet som är helt skräddarsydd efter dess önskemål, vilket är ett nytt koncept i Madrid.
Bostadsutvecklingen kommer att ernbjuda excellenta avslutningar, umed högsta kvalitets material för att skapae spektakulära hem i god storlek på rummen, excellent utrustning och extras som förrådsru, och ett garage. 
Höjdpunkter
Location i ett fridfullt bostadsområde i Madrid
1, 2 och 3-sovrums residens
Modern stil, med öppen plan bo ytor, minimalist detaljer och stora fönster
Högsta kvalitet på avslutnigar och utrustning
Förrådsrum och garage

LC15

Läge

Denna bostadsutveckling är belägen i bostadsområdet Tetuan. Det är nära Estrecho metro station som förbinder med resten av Madrid city. Endast en kort promenad från Paseo de la Castellana, som erbjuder många stora affärer och restauranger.
Runt om fastigheterna finns det  gott om lokala afförer, cafeer och bekvämligheter. Fastigheten är belägen nära många grönområden som är perfekta för en eftermiddags promenad.  

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA