Reserverad
POZR50705 5 250 € per månad Lägenhet uthyrning Minimum uthyrnings period: 12 månader.

Excellent lägenhet med 4 Sovrum med 28m² terrass till uthyrning i Pozuelo, Madrid

 • Sovrum 4
 • Badrum 4
 • Planlösning 186m²
 • Terrass 28m²

Exceptionell lägenhet med högsta kvalitet, säkerhet, integritet och design att hyra i en av de mest exklusiva urbaniseringarna i La Finca, med utsikt över golfbanan, bara 10 minuter från Madrids centrum och bredvid Grand Cafe La Finca.

lägenhet viktigaste huvuddrag

 • Trädgård
 • Portvakt
 • Utsikt över staden
 • Utrustat kök
 • Luftkonditionering
 • Larmsystem
 • Gated Community
 • Exteriör
 • Dubbla fönster
 • Domotiskt system
 • Balkong
 • Planlösning 186m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Lucas Fox är glada över att kunna presentera denna unika, helt domotiska lägenhet med fyra sovrum att hyra i nordvästra Madrid, i kommunen Pozuelo de Alarcón, bara 10 minuter från huvudstadens centrum, där du hittar din oas av lugn och ro. lugn. Lägenheten ligger i en privilegierad miljö, omgiven av mer än 40 000 m² växtlighet, med spektakulär utsikt.

Huset har ett mycket bekvämt och funktionellt läge för det dagliga livet i urbaniseringen och har bra utsikt och en spektakulär orientering. Hemmet har uppdaterats för att erbjuda maximal lyx och komfort.

Lägenheten är en del av en av de mest exklusiva urbaniseringarna i Pozuelo, som består av totalt 144 bostäder. Det ligger framför den nya countryklubben La Finca, i ett privilegierat område i Prado de Somosaguas. Som med andra La Finca-projekt är material och ytbehandlingar av högsta kvalitet och oöverträffade säkerhetsprotokoll nyckelfaktorer som skiljer sig åt.

Bostäderna på La Finca LGC3 strävar efter att vara exceptionella ur alla synvinklar. De erbjuder en mycket noggrann arkitektonisk design som anpassar sig till framtida ägares olika behov. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt att uppnå högsta möjliga rumsliga och konstruktiva kvalitet, vilket anstår hem som söker excellens.

Lägenheten har en dubbel nord/sydlig orientering och stora fönster med utgång till stora terrasser, med oändlig utsikt över trädgårdar och grönområden. Ljus är det obestridda huvudelementet i vart och ett av utrymmena.

Vi når lägenheten med hiss, antingen genom en elegant lobby eller direkt från garaget. Väl inne är det värt att lyfta fram den stora höjden på de inre utrymmena. När vi kommer in välkomnar hallen oss. På höger sida går vi till det stora vardagsrum-matsalen i öppen planlösning med imponerande skjutfönster från golv till tak som leder till den täckta terrassen och släpper in rikligt med naturligt ljus. Konfigurationen ger invånarna möjlighet att njuta av en sömlös koppling mellan inomhus- och utomhusområden. Du kan njuta av en fantastisk utsikt över den gemensamma trädgården och country club från alla vinklar i rummet. I samma utrymme hittar vi köksdelen, med glaspartier som gör att båda rummen kan öppnas eller stängas, beroende på behov. Köket är möblerat till högsta kvalitet, med en Krion Snow White bänkskiva och high-end Neff-märket vitvaror: fläkt, induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys.

Från hallen når vi även nattområdet där vi hittar en stor hall som fördelar de tre sovrummen. De sekundära sovrummen har vart och ett eget badrum, stora inbyggda garderober från golv till tak och tillgång till den sekundära privata terrassen. På den motsatta fasaden, i söder, hittar vi det stora master bedroom med eget badrum och direkt tillgång till terrassen genom skjutdörrar.
När vi återvänder till hallen och till vänster hittar vi hjälpområdet, ett av husets mest funktionella områden. Det kan rymma ett gäst- eller servicerum med badrum och ett annat rum som är tillägnat en tvättstuga med terrass.

Hemmet har en banbrytande design, med en hemautomationsinstallation som gör att du kan styra belysningen eller luftkonditioneringen, bland andra funktioner, var som helst.

Det engagemang som utvecklaren LaFinca hade med miljön observeras i minskningen av resursförbrukningen under den övergripande designen av hemmet. På arkitektonisk nivå har de bästa exteriöra kapslingslösningarna valts för att minimera energiförlusterna och som en pionjär inom branschen har centraliserad generering av värme och kyla med geotermisk energi valts, ett mycket högpresterande system med låg energiförbrukning .

Huset är utrustat med golvvärme på vintern och kyla på sommaren, uppburet av fläktkonvektorer och alltid med zonreglering. I samma riktning kommer garagen att ha förinstallation av en laddpunkt för elbilar. Till huset hör två parkeringsplatser.

När det gäller urbaniseringen så korsas dess område av slingrande gator och promenader som korsar vackra sjöar och trädgårdar. Här kommer familjer att kunna njuta av en lyxig friluftslivsstil och utnyttja de omfattande gemensamma trädgårdarna på över 40 000 m² med sjöar, promenad- eller löparvägar, gym, en stor pool och lekplatser för små barn. Lägenheten kommer att njuta av fri utsikt över La Finca country club, som kommer att inrymma en ny 18-håls golfbana, ett utmärkt komplement till Madrids professionella idrottsanläggningar. Dessutom har arter med låg vattenförbrukning valts ut och ett automatiskt bevattningssystem har designats som inkluderar återvinning av gråvatten.
Allt detta bevakas av extraordinära säkerhetsåtgärder som garanterar maximal säkerhet och lugn. Tomten kommer att ha dubbla omkretsstängsel med ett intrångsdetekteringssystem och en kontrollbås och en ingångsport som kontrolleras 24 timmar om dygnet.

Sammanfattningsvis är Lucas Fox glada att kunna presentera denna unika uthyrningsmöjlighet i ett av de mest exklusiva områdena i Madrid. Denna oklanderliga och lyxiga lägenhet kommer att imponera på den mest krävande kunden. Det ligger i ett område med stort landskapsarbete utformat på millimetern för att skydda ägarnas integritet.

Kontakta Lucas Fox via mail eller telefon för att ordna en visning och se villan med egna ögon. Vi finns tillgängliga 7 dagar i veckan för att anpassa oss efter våra kunders behov. Du kan också besöka vår nyligen öppnade Lucas Fox Property Lounge på Avenida de Europa 38, Pozuelo, där vi kan lära dig mer om dina behov och hjälpa dig att hitta ditt perfekta hem eller din investering.

Lägenhet uthyrning

Planlösning

 • Mottagare
 • Artighet toalett
 • Vardagsrum med utgång till stor terrass
 • Öppet eller stängt amerikanskt kök
 • Mottagare
 • 2 sekundära sovrum med badrum och terrass
 • Master bedroom med komplett badrum och tillgång till huvudterrassen
 • Service/gästrum med badrum
 • Tvättstuga med balkong

Pozuelo, Madrid: Var den här bostaden är belägen

Denna lägenhet ligger i La Finca, ett utvalt och säkert bostadskomplex i Pozuelo. La Finca LGC3, med den spektakulära La Finca Golf vid sina fötter, kommer att ha vad som kommer att bli den nya fantastiska golfbanan i Madrid, en oslagbar miljö.

Finca LGC3, en nyligen levererad nybyggnation med exceptionell arkitektur, ligger i ett privilegierat och lugnt område i Prado de Somosaguas, framför den nya La Finca country club med en 18-håls golfbana och bara 10 minuter med bil från centrala Madrid.

Det har direkt tillgång till motorvägen M-40, som ger snabb tillgång till Barajas internationella flygplats, bara 25 minuter bort med bil. Andra stora lokala motorvägar (A5, M 502, M 508) erbjuder en mängd olika expressrutter till Madrids centrum och andra destinationer. Det finns också ett lokalt bussnät med hållplatser inom några minuters promenad. Följande busslinjer är tillgängliga: 658, N902, 562.

Inom 10 minuters bilresa hittar du även prestigefyllda internationella skolor som American School of Madrid, British Council School, Veritas eller Retamar.

Det nyligen öppnade köpcentret, Grand Café, bara några minuters promenad från komplexet kommer att vara ett riktmärke för exklusiv lokal aktivitet. Kvalitet, säkerhet och design kombineras för att uppnå en unik atmosfär och en exceptionell shopping- och matupplevelse. På samma sätt är köpcentret Zielo och de förstklassiga restaurangerna på Europa Avenue ett populärt val för boende och det toppmoderna biografkomplexet Kinépolis med restauranger och barer ligger bara 5 minuters bilresa bort.

Fastighetens energicertifikat

Fastighetens energicertifikat A

POZR50705 5 250 € per månad Lägenhet uthyrning

Liknande fastigheter att hyra i Pozuelo

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper