TAR48170
1 975 000 €
Plot till salu
TAR48170
1 975 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Urb. de Llevant, Tarragona

 • Totalyta 917m²

Stadstomt med licens för en ny konstruktion till salu i Cala Romana, ett av de mest exklusiva områdena i Tarragona, på Costa Dorada.

plot viktigaste huvuddrag

 • Havsutsikt
 • Utsikt
 • Nybyggd
 • Nära transportmedel

  Vad du behöver veta om det här plot

  Lucas Fox är glada över att presentera denna exceptionella tomt som erbjuder möjligheten att utveckla ett byggprojekt för ett enfamiljshus.

  Marken kännetecknas av sina enastående egenskaper och sitt unika läge, vilket gör det till en av de få tomterna som finns tillgängliga i den exklusiva urbaniseringen Cala Romana. Dessutom ligger det i anslutning till den idylliska Capellanes-stranden eller Romana-viken, omgiven av en icke utvecklingsbar medelhavsskogsmiljö.

  Med en yta på mer än 1000 m² erbjuder tomten flera möjligheter för att bygga en unik bostad. Detta hem skulle ligga i en enklav utan motstycke, omgiven av den vackra och unika naturmiljö som området erbjuder.

  Å andra sidan ingår ett arkitektoniskt projekt med en modern och innovativ stil, vars planer är anpassningsbara efter den nya ägarens preferenser. Den högsta tillåtna byggbara ytan är 535 m² ovan mark, plus ytterligare ett utrymme i källaren.

  Projektet har utformats med syftet att få ut det mesta av läget och uppnå perfekt integration med den naturliga miljön, samtidigt som maximal komfort för dess framtida invånare garanteras.

  Denna exceptionella möjlighet erbjuder möjligheten att starta ett livsprojekt med ett hållbart förhållningssätt i en exklusiv och lugn miljö, men nära staden och alla önskade bekvämligheter.

  Kontakta oss för att ordna ett besök och upptäcka personligen den unika miljön där denna fastighet ligger. Vi har det verkställande projektet tillgängligt för dig att granska och arkitekten finns tillgänglig för att svara på eventuella ytterligare frågor.

  Plot till salu
  TAR48170 Plot till salu

  Urbanitzacions de Llevant, Tarragona: Var den här bostaden är belägen

  Tomten erbjuder enkel tillgång till fots till områdets stränder, såsom Playa Larga och Playa dels Capellans, samt idrottsanläggningar på toppnivå, såsom Tennis Tarragona och Tennis Park. Dessutom har den en bra förbindelse med kollektivtrafiken vilket innebär bättre rörelse i hela staden som ligger bara några minuter bort. Barcelonas flygplats ligger bara 40 minuter bort med bil, medan Reus flygplats och höghastighetstågstationen (AVE) ligger bara 15 minuter bort. Slutligen ligger staden Barcelona 50 minuter bort.

  TAR48170
  1 975 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Urbanitzacions de Llevant

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA