MEN48528
1 100 000 €
Plot till salu
MEN48528
1 100 000 €
Plot till salu

Plot till salu i Sant Lluis, Menorca

 • Totalyta 1 009m²

Andra raden stadstomt med havsutsikt till salu i Sant Lluís, Menorca

plot viktigaste huvuddrag

 • Havsutsikt

  Vad du behöver veta om det här plot

  Lucas Fox presenterar en unik möjlighet med denna imponerande tomt på urban mark. Den 1 009 m² stora tomten har ett privilegierat läge på andra raden och med havsutsikt.

  Eftersom den har en byggbar yta på 25 %, erbjuder den möjligheten att bygga en bostad på upp till 253 m² för att skapa ett rymligt och mysigt hem. Markens sluttande topografi lägger till ett naturskönt element, vilket möjliggör byggandet av ett hem som anpassar sig perfekt till sluttningen och maximerar den imponerande havsutsikten.

  Dessutom ligger det i ett område fullt utrustat med alla nödvändiga tjänster. Den har tillgång till viktig infrastruktur som vattenförsörjning, el, anslutning till sanitetsnätet och andra offentliga tjänster.

  Denna kombination av privilegierat läge och komplett infrastruktur gör denna tomt till en unik möjlighet. Kontakta oss för mer information eller för att boka ett besök.

  Plot till salu
  MEN48528 Plot till salu

  Sant Lluis, Menorca: Var den här bostaden är belägen

  Denna tomt ligger i Son Ganxo, ett exklusivt och lugnt område på Menorcas sydkust, en bit från flygplatsen, Sant Lluís kommun och fritids- och strandområden som Punta Prima. Det ligger intill havet, som ger tillgång till stränder med turkost vatten och vit sand.

  MEN48528
  1 100 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Sant Lluis

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA