TAR46048
540 000 €
Plot till salu
TAR46048
540 000 €
Plot till salu

Plot till salu i Urb. de Llevant, Tarragona

 • Totalyta 772m²

770m2 stadstomt till salu för byggnation av ett enfamiljshus i ett privilegierat läge i Antibes Els Cossis i Tarragona.

plot viktigaste huvuddrag

  Vad du behöver veta om det här plot

  Lucas Fox presenterar denna exceptionella tomt med utvecklingsbar mark, med en yta på 770 m². Denna tomt ligger på ett avundsvärt läge, på en upplyst och asfalterad gata, i urbaniseringen Antibes-Els Cossis i Tarragona City.

  Tack vare markens storlek kan ett byggprojekt på upp till 385m2 utvecklas för ett stort enfamiljshus med privat trädgård.

  Tomten är strategiskt belägen bara några minuters promenad från den berömda l'Arrabassada-stranden, vilket gör den till ett oslagbart alternativ för dem som vill kombinera stadslivets bekvämlighet med tillgång till en kustnära strandmiljö och i själva staden Tarragona.

  Missa inte möjligheten att förvärva denna utvecklingsbara tomt på ett läge i ständig tillväxt och utveckling, för att bygga ditt idealiska hem och genomföra ditt projekt på denna tomt som erbjuder oändliga möjligheter.

  För mer information eller detaljer, tveka inte att kontakta oss.

  Plot till salu
  TAR46048 Plot till salu

  Urbanitzacions de Llevant, Tarragona: Var den här bostaden är belägen

  Vall de l'Arrabassada, som ligger i provinsen Tarragona, Katalonien, är ett unikt hörn som kombinerar naturens majestät med den rika kulturella traditionen. Denna geografiska enklav, som ligger vid foten av det kustnära kustsystemet, har länge varit en tillflyktsort för dem som söker en djup koppling till regionens naturliga skönhet och historiska arv.

  TAR46048
  540 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Urbanitzacions de Llevant

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA