TAR37686
795 000 €
Plot till salu
TAR37686
795 000 €
Plot till salu

Plot till salu i Priorat, Tarragona

 • Planlösning 15,3ha
 • Totalyta 15,3ha

Tomt med ett projekt för ett ekologiskt och innovativt turistkomplex, designat och utvecklat för att erbjuda sina invånare ett nytt sätt att leva i en idyllisk miljö till salu i Els Guiamets.

Egenskaper

 • Planlösning 15,3ha

Beskrivning av fastigheten

Uppsättningen tomter har en yta på 8,5 hektar och ligger i Els Guiamets, mellan Sierra de Montsant i norr och uppsättningen som bildas av Mola de Colldejou, Sierra de Llavería och Sierra de Santa Marina, till söder . Detta utrymme, helt urbaniserat för att uppnå maximal integration och hållbarhet, kommer att ha följande byggnader:

 • Camping Resort och hotell
 • Kommersiellt utrymme för tjänster som restaurang, butik, spa/friskvård eller bokhandel
 • 25 ekolods (hållbara bungalower) på 50 m²
 • 20 bubbeligloor
 • Simbassänger
 • 100 campingplatser samt husvagns- och husbilsparkering
 • Utrymmen för gemensamt bruk med gatumöbler

Och allt detta i hjärtat av regionen El Priorat, känd för sina världsberömda viner. En möjlighet att bygga en lönsam och hållbar verksamhet, i en naturlig miljö av högt intresse och med tillgång till kommunalt tillstånd.

Ta kontakt med Lucas Fox Tarragona för att besöka enklaven och få mer information.

Plot till salu
TAR37686 Plot till salu

Extras

 • Projekt som övervakas av stadsrådet och Generalitat de Catalunya, med en förlicens för dess konstruktion

Distribution

 • Olika tomter integrerade i projektet

Läge

Gården ligger i kommunen Els Guiamets, vid foten av reservoaren med samma namn och 50 kilometer från Tarragona, 35 kilometer från Reus och 9 kilometer från Falset, regionens huvudstad med all service.

Gården ligger intill reservoaren i staden Els Guiamets, i Priorat-regionen och provinsen Tarragona, i ett område med stor naturlig charm som har förblivit immun mot massturism och erbjuder besökarna känslan av att vara i en autentisk plats i bergen. Det har en enkel förbindelse med andra platser, bara 30 minuter med bil från Tarragona och Salou, med Port Aventura. Reus flygplats ligger 20 minuter bort och stationen Renfe de Capçanes ligger bara 15 minuter till fots eller 5 minuter med bil.

Fem minuter från huvudstaden Falset ligger staden Els Guiamets, som erbjuder otroliga vyer, tack vare sin 226 meters höjd och att den är omgiven av reservoaren. Den har en stor mångfald av flora (tallar, korkekar, gamla olivträd, mandelträd, timjan, rosmarin) och fauna (änder, hägrar, ekorrar, vildsvin). Dessutom kommer du att kunna njuta av en unik möjlighet att tillbringa säsonger och njuta av de många aktiviteter som turistkomplexet och området kommer att erbjuda, såsom vattensporter (kajak, rodd, segling), mountainbike, vandring, kulturbesök och vin turism, bland annat. .

Staden El Priorat har ett stort arv bevarat av sina berg: Llaberia och La Mola, Pradell och La Argentera bergen, Prades och Montsant bergen och olika områden av naturintresse, perfekt för vandrare, tack vare ett nätverk av vägar som leder till det sista hörnet av regionen. Längs dessa hundra år gamla stigar kan du gå från stad till stad och upptäcka regionens otroliga vinproducerande landskap.

TAR37686
795 000 €
Plot till salu

Liknande fastigheter till salu i Priorat

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA