TAR37168
1 485 000 €
Hus/Villa Till salu
71 tillgängliga bilder
TAR37168
1 485 000 €
Hus/Villa Till salu

Excellent hus/villa med 6 Sovrum till salu i Urb. de Llevant, Tarragona

 • Sovrum 6
 • Badrum 5
 • Planlösning 536m²
 • Totalyta 622m²

Semi-ny villa på 536m2 med 6 sovrum i Cala Romana Urbanization och Tarragona Tennis Club, Costa Dorada.

Exceptionellt lyxigt enfamiljshus bland tallskogar och med delvis skymd utsikt över havet. Bara 5 minuter till fots når vi en av de mest emblematiska stränderna på Costa Dorada, "Platja Dels Capellans" eller Cala Romana. Detta efternamn, sammanfaller med samma och prestigefyllda urbanisering av Cala Romana och några meter från Tarragona Tennis Club.

Projekterad med utsökt design och högkvalitativa detaljer, denna fastighet sticker ut från andra konstruktioner i sin omgivning, en rationell arkitektur med mycket medelhavsinslag, alltid söker komfort för en stor familj, en utsökt interiör med mycket naturligt ljus och omgiven av massivt trä. mellan öppna ytor och oöverträffad avskildhet, med öppningar mot havet och tropiska träribbor.

Tillträde till huset från gatan görs på ena sidan genom att korsa ett vattenfall och på andra sidan finns en täckt veranda för två fordon, parkeringstyp för besökare. När vi går uppför en svag trappstegsbacke hittar vi trädgården med flera exteriöra träterrasser som inbjuder till vila och lugn. Ett solarium runt poolen och med bruset från ett vattenfall, ställ in på en mycket speciell plats.

Trappan till övervåningen, som når husets inre, utgör en del och huvudperson i hallen och definierar ett spektakulärt dubbelhögt utrymme. Ett rum med eget badrum för gäster, ett kontor och fasta skåp, ett gratis badrum och en servicetillgång till köket kompletterar detta område. Genom hallen leder imponerande fönster med utsikt över poolen oss till vardagsrummet. Den är fördelad i två mycket väl differentierade områden. Vardagsrummet, framför en öppen spis och tillgång till terrassen, trädgården och poolen. Ytterligare ett område för matsalen med stora skjutreglage som leder till köket. En central ö fullt utrustad och designad med stor detaljrikedom, inbjuder alla att börja förbereda en delikatess. Ett kontor för dagligt bruk med tillgång till en mycket cool bakterrass och en separat tvättstuga kompletterar det stora köket.

På övervåningen placerar en passagehall en studieyta mellan rummen. Det är fördelat på 4 dubbelrum. En master svit med omklädningsrum, öppen spis och terrass. Två dubbelrum för barn och delar badrum. En fjärde sovrumssvit med badrum.

Genom husets bakre fasad finns tillgång till ett solarium på tredje våningen och med havsutsikt. Dessutom finns en sol- och hållbar energianläggning för hela huset.

Huset har möjlighet till hiss som förbinder alla våningar. Källaren rymmer ett mycket stort utrymme för flera fordon, ett spelområde, ett gym och två universalrum.

Vi hittade definitivt ett mycket speciellt hus och väntade på dess nya ägare. Begär ett besök och låt dig överraskas av dess egenskaper och dess omgivning.

Egenskaper

 • Trädgård
 • Terrass
 • Swimming pool
 • Luftkonditionering
 • Exteriör
 • Planlösning 536m²
 • Konstruerat Område 536m²

Distribution

 • 6 rum
 • 5 badrum

Läge

Bostäder i Cala Romana Urbanisation och Tarragona Tennis Club, Costa Dorada.

Energi Certifikat

Energi Certifikat C

TAR37168
1 485 000 €
Hus/Villa Till salu

Liknande fastigheter till salu i Urbanitzacions de Llevant

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA