TAR39795
1 700 000 €
Hus/Villa till salu
TAR39795
1 700 000 €
Hus/Villa till salu

Hus/villa med 6 Sovrum till salu i Urb. de Llevant, Tarragona

  • Sovrum 6
  • Badrum 4
  • Planlösning 455m²
  • Totalyta 1 870m²

455 m² hus att reformera med havsutsikt och direkt tillgång till en exklusiv vik.

hus/villa viktigaste huvuddrag

  • Terrass
  • Planlösning 455m²

Vad du behöver veta om det här hus/villa

Unik fastighet belägen på Paseo Marítimo Rafael de Casanova i Tarragona, några minuter från stadens centrum och med direkt tillgång till havet och en av de mest exklusiva vikar i staden.

Det ligger i en naturlig, idyllisk miljö med sprudlande medelhavsvegetation, i det mest eftertraktade området i Tarragona, vid havet.

Tomten på 1 870 m² har en maximal nettobyggbar area på 561 m2, plus under gradering, vilket gör den idealisk för alla projekt som överväger en hög nivå av exklusivitet och lyx.

För närvarande finns det ett 455 m² stort hus helt omgivet av träd och växtlighet, med 6 sovrum och 4 badrum. Huset kräver en omfattande rehabilitering och det finns möjlighet att utöka ytan.

Det ger flera möjligheter att skapa ett drömhem. Husets struktur är perfekt anpassad till terrängens lättnad och lämnar ljusa utrymmen öppna mot havet för att uppnå total harmoni med miljön.

På grund av dess privilegierade läge och markens exceptionella orografiska egenskaper, erbjuder denna tomt en mycket hög nivå av integritet. Ett utmärkt tillfälle att bygga ett anpassat hus vid havet i Tarragona.

Begär ett besök och låt dig överraskas av omgivningen.

Tarragona, en stad där du kan upptäcka en gammal civilisation. Ät middag under valven av den romerska cirkusen, gå vilse i gränderna i gamla stan, där essensen av den medeltida staden bevaras intakt, eller ha en vermouth nedsänkt i mer än 2 000 år av historia.

Ett lyxhus i Tarragona är idealiskt både att bo året runt, för att njuta av det som ett första eller andra boende, med mer än 300 soldagar och en medeltemperatur på 17 grader, framför allt på grund av att det är en stad vid havet, på Costa Dorada.

Dessutom är denna kommun välkänd för sin historia och bevarar ruiner från när den var huvudstad i de viktigaste städerna i det romerska imperiet. Faktum är att dessa arkeologiska lämningar ansågs vara ett världsarv av Unesco år 2000.

Sålunda, dess stränder och dess historia, läggs till kultur- och fritidsutbudet, gör denna stad till ett utmärkt alternativ när du köper en fastighet på Costa Dorada i Tarragonas huvudstad.

Detta är det autentiska världsarvet Tarragona! Ett arv gjort av transcendentala monument genom historien, av hörn som kan föra oss till romersk, medeltida, modern och modernistisk tid; men också ett arv gjort av människor, av mänskliga berättelser, av små ögonblick, av känslor...

Hus/Villa till salu
TAR39795 Hus/Villa till salu

Planlösning

  • 1 870 m² tomt
  • 455 m² hus som ska totalrenoveras med 6 sovrum och 4 badrum

Urbanitzacions de Llevant, Tarragona: Var den här bostaden är belägen

Boende beläget på Tarragona-promenaden, några minuter från centrum och med direkt tillgång till havet och en av de mest exklusiva vikar i staden. Det ligger i en naturlig miljö med sprudlande medelhavsvegetation, i det mest eftertraktade området i Tarragona.

Fastighetens energicertifikat

Fastighetens energicertifikat F

TAR39795
1 700 000 €
Hus/Villa till salu

Liknande fastigheter till salu i Urbanitzacions de Llevant

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA