TAR43553
595 000 €
Hus/Villa till salu
TAR43553
595 000 €
Hus/Villa till salu

Hus/villa med 10 Sovrum till salu i Tarragona, Tarragona

  • Sovrum 10
  • Badrum 5
  • Planlösning 1 052m²
  • Totalyta 801m²

Hus med trädgård i centrum av Vinyols i Els Arcs

hus/villa viktigaste huvuddrag

  • Planlösning 1 052m²

Vad du behöver veta om det här hus/villa

Lucas Fox presenterar stolt detta exceptionella tidstypiska hus där varje detalj är ett prov på stor antik. Denna bondgård ligger i den historiska staden Vinyols I Els Arcs och är en oas av historia.

När du kommer in kommer du att mötas av en välkomnande lobby som inbjuder dig att ta in en spektakulär panopy. Tillsammans med detta kommer husets vinkällare att ge dig möjlighet att smaka på fräscha och speciella viner. Dessutom kommer du att upptäcka ett kök som kommer att inspirera dig att tillaga överraskande rätter och glädja dina gäster.

På övervåningen fortsätter charmen med rum som har dubbelsängar placerade på unika och handgjorda sängbottnar, var och en av dem ett sant konstverk. I vardagsrummet finns tidstypiska stolar och bekväma fåtöljer som inbjuder dig att koppla av och njuta av en god bok, som tar dig till elegansen i själva Versaillespalatset. Intill, en matsal med ett stort och långt bord som låter alla dina nära och kära få sitt utrymme och dela oförglömliga stunder tillsammans.

Dessutom hittar du i denna fängslande fastighet fler rum med enkelsängar och ett mångsidigt mångsidigt rum som är idealiskt för fester eller spel.

Den obestridda juvelen i detta hus finns i dess stora och vackra bibliotek, gjort av trä och inrymmer värdefulla gamla böcker och de bästa litterära verken i världen. På samma sätt erbjuder ett rum med ett pingisbord dig ett utrymme att koppla av och njuta av fina stunder med dina nära och kära.

På bondgårdens uteplats blir ett litet vackert dekorerat oratorium ett sant konstverk som inspirerar till eftertanke och frid.

Den rymliga och uppfriskande trädgården inbjuder dig att njuta av oförglömliga stunder: äta utomhus, ha inspirerande samtal, fördjupa dig i läsning och mycket mer. Det kommer att ha tält som ger skugga under de soligaste timmarna.

Denna unika och eleganta bostad är en oöverträffad möjlighet att uppleva ett liv fullt av charm och distinktion. Tveka inte att kontakta oss för att lära dig mer om denna fastighetspärla! Vi guidar dig gärna i upptäckten av denna magnifika fastighet.

De möbler, föremål eller husgeråd som huset för närvarande har ingår inte. Begär mer information.

Hus/Villa till salu
TAR43553 Hus/Villa till salu

Fastighetens energicertifikat

Fastighetens energicertifikat G

TAR43553
595 000 €
Hus/Villa till salu

Liknande fastigheter till salu i Tarragona Inland

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA