Fastighet i exklusiv försäljning
MEN47570
170 000 €
Plot till salu
MEN47570
170 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Alaior, Menorca

 • Totalyta 411m²

Tomt till salu i urbaniseringen Cala'n Porter, ett mycket turistiskt område och 2 minuters promenad från centrum.

plot viktigaste huvuddrag

 • Trädgård
 • Naturligt ljus
 • Utsikt
 • Exteriör

  Vad du behöver veta om det här plot

  Lucas Fox presenterar denna 411 m² stora hörntomt i urbaniseringen Cala'n Porter i kommunen Alaior. Marken är belägen i centrum av urbaniseringen, några minuters promenad från stranden och nära all service, såsom stormarknader, restauranger, apotek eller parker, bland annat.

  Tomten är helt platt och erbjuder vidsträckt utsikt över havet. För tillfället har det inget bygglov, men det är på gång.

  Det är en idealisk tomt för att bygga en enfamiljsvilla där man kan bo året runt eller umgås med familj och/eller vänner. Kontakta oss för mer information eller för att boka ett besök.

  Exklusiv Listing

  Fastighet endast tillgänglig med Lucas Fox

  Plot till salu
  MEN47570 Plot till salu

  Alaior, Menorca: Var den här bostaden är belägen

  Cala'n Porter är en stad som tillhör kommunen Alaior. Den är främst känd för stranden som ger den dess namn, hjärtmuskelformad och med en slingrande entré, mycket populär bland turister under turistsäsongens månader. Cala'n Porter är omgiven av klippor med riklig vegetation.

  Stranden tar emot ett betydande antal turister under sommaren. Den har bevakning under sommarsäsongen från Röda Korset. Dessutom har Alaiors kommunfullmäktige förbjudit inträde av djur under turistsäsongens månader för att förhindra incidenter med badgäster.

  Den har även miljöcertifiering.

  Den har en av de mest anmärkningsvärda grottorna på ön både för sin historia och för dess nuvarande användning, Cova d'en Xoroi. Idag är denna grotta öppen hela dagen och på natten blir den en säregen nattklubb och har en spektakulär utsikt över Medelhavet.

  MEN47570
  170 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Alaior

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA