IBZ48405 3 325 000 € Hus/Villa till salu

Excellent hus/villa med 4 Sovrum till salu i San Antonio, Ibiza

 • Sovrum 4
 • Badrum 4
 • Planlösning 225m²
 • Totalyta 10 000m²

Finca i hjärtat av naturen i området San Mateo Ibiza. Denna autentiska fastighet är ett bevis på lugnet och erbjuder en oas av frid med fyra sovrum och fyra badrum på en rymlig 10 000 m² stor tomt.

hus/villa viktigaste huvuddrag

 • Utsikt över bergen
 • Trädgård
 • Swimming pool
 • Naturligt ljus
 • Parkering
 • Utsikt
 • Utrustat kök
 • Renoverad
 • Öppen spis
 • Luftkonditionering
 • Larmsystem
 • Inbyggda garderober
 • Grillplats
 • Exteriör
 • Dubbla fönster
 • Chill out plats
 • Planlösning 225m²
 • Konstruerat Område 225m²

Vad du behöver veta om det här hus/villa

Med en vidsträckt total yta som spänner över 225 m² och kompletteras med ett charmigt pensionat, kombinerar denna fastighet modern komfort med rustik tjusning.

När man kliver in i denna exklusiva fristad, omfamnas man omedelbart av den fridfulla atmosfären i omgivningen. Fastigheten fungerar som en fristad och ger en paus från vardagens hektiska tempo. Noggrant utformad design säkerställer harmonisk integrering i det naturliga landskapet, och erbjuder invånarna en helt unik livsupplevelse.

De fyra sovrummen och badrummen är elegant inredda och framkallar en atmosfär av avkoppling och överflöd. Den vidsträckta tomten lockar till utforskning av dess grönskande omgivningar, vilket ger en fristad som harmoniserar det moderna livet med Ibizas rustika charm. Ett förtjusande tillägg, fastigheten har sin egen vattenbrunn som vårdar en lummig grönsaksträdgård som är rik på olika frukter och grönsaker.

Idealiskt beläget bara några ögonblick från den förtrollande byn Santa Gertrudis, uppmuntrar denna finca invånare att upptäcka en harmonisk blandning av naturlig enkelhet och lyxigt boende. Santa Gertrudis, känt för sitt konstnärliga samhälle och livliga atmosfär, förstärker tjusningen ytterligare och erbjuder tillgång till charmiga kaféer, butiker och kulturella läckerheter.

Tomtens generösa vidd, i kombination med noggrant designade vardagsrum, lyfter denna exklusiva finca till oöverträffade höjder av lyx.

Möjligheten knackar på att förvandla denna finca till din alldeles egna privata tillflyktsort i en av öns mest eftertraktade platser.

Hus/Villa till salu

Extras

 1. Totalt byggt område: Spänner över 225 m² och erbjuder gott om boyta.

 2. Guest House: Inkluderar ett separat gästboende, vilket ger extra utrymme och avskildhet för besökare.

 3. Lugna omgivningar: Fastigheten omges av en fridfull atmosfär, som erbjuder en fridfull tillflyktsort från vardagens liv och rörelse.

 4. Noggrant designad integration: Noggrant planerad design integrerar sömlöst fastigheten i det naturliga landskapet, vilket förbättrar livsupplevelsen.

 5. Fyra sovrum och badrum: Elegant inredda för att skapa en atmosfär av avkoppling och lyx.

 6. Expansiv tomt på 10 000 m2: Erbjuder generöst utomhusutrymme för att utforska och njuta av de lummiga omgivningarna.

 7. Egen vattenbrunn: Inkluderar en vattenkälla som säkerställer självförsörjning och vårdar en blomstrande grönsaksträdgård.

 8. Utmärkt läge: Strategiskt beläget bara några minuter från Santa Gertrudis, en charmig by känd för sin konstnärliga gemenskap och livfulla energi.

 9. Harmonious Living: Uppmuntrar en harmonisk balans mellan moderna bekvämligheter och rustik charm.

 10. Tillgång till bekvämligheter: Ger enkel tillgång till kaféer, butiker och kulturella upplevelser i den närliggande byn.

 11. Genomtänkt designade vardagsrum: Höjer fastighetens exklusivitet och komfort till en oöverträffad nivå.

 12. Private Retreat: Erbjuder möjligheten att förvandla fastigheten till en privat fristad i ett av de mest eftertraktade områdena på ön.

San Antonio, Ibiza: Var den här bostaden är belägen

Välkommen till den fängslande regionen inbäddad mellan Santa Agnes och San Mateo, där naturen flätas samman med tjusningen av en exklusiv livsstil. Beläget på ön Ibiza, är detta område känt för sin livliga atmosfär och blomstrande konstnärliga gemenskap, vilket gör det till ett eftertraktat resmål för både invånare och besökare.

Santa Agnes och San Mateo förtrollar med sin lugna och välkomnande atmosfär, och erbjuder en perfekt tillflyktsort bort från vardagens liv och rörelse. Med sin strategiska närhet till kustlinjens stränder och bara några ögonblick från öns huvudstad, kombinerar denna region det bästa av två världar: lugnet på landsbygden och bekvämligheten med stadsliv.

Omgivningarna Santa Agnes och San Mateo är ett paradis för naturälskare, med hisnande landskap och rik biologisk mångfald som lockar till utforskning. Från dess naturliga stigar till dess pittoreska närliggande byar, varje hörn av detta område erbjuder en unik och minnesvärd upplevelse.

Förutom sin naturliga skönhet, är Santa Agnes och San Mateo också värd för ett eklektiskt urval av butiker, kaféer och konstgallerier, vilket ger invånarna ett brett utbud av möjligheter att njuta av fritid och lokal kultur.

Med sin perfekta blandning av lantligt lugn och moderna bekvämligheter presenterar Santa Agnes och San Mateo sig som den idealiska platsen för dem som söker en exklusiv livsstil i en verkligt idyllisk miljö.

Missa inte möjligheten att vara en del av denna unika gemenskap och upptäck allt som Santa Agnes och San Mateo har att erbjuda!

IBZ48405 3 325 000 € Hus/Villa till salu

Liknande fastigheter till salu i San Antonio

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper