Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i San Antonio

Sök bostäder nu

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett brett utbud av San Antonio fastigheter till salu och San Antonio objekt för uthyrning.

Vi är också specialister på att hjälpa ägare att sälja sina San Antonio fastigheter till nationella och internationella kunder.

Lucas Fox erbjuder även lägenheter, hus och tomter för försäljning i de närliggande områdena Ibiza Stad, San Jose, San Juan, Santa Eulalia och Santa Getrudis.

Lucas Fox har ett fantastiskt utbud av San Antonio fastigheter till salu från lyxhus och villor till salu med havsutsikt till lägenheter och takvåningar att köpa i strandnära områden som Cala Gracio, Cala Salada och Cala Moli. San Antonio är fortfarande ett utmärkt läge när det gäller fastighetsinvesteringar för långtidsuthyrning.

Som den näst största staden på ön, är San Antonio en charmig och kosmopolitisk oas som erbjuder vackra stränder, gourmetrestauranger och världsberömda solnedgångar över offshore öarna. Med internationella skolor och en väletablerad internationell gemenskap, är San Antonio en idealisk plats för ett andra hem, hyresinvestering eller permanent boende.

Vänligen kontakta oss för att få veta mer om San Antonio fastigheter att köpa, till salu eller att hyra.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile