CBR48086
270 000 €
Plot till salu
CBR48086
270 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Lloret de Mar / Tossa de Mar, Costa Brava

 • Totalyta 822m²

Tomt till salu en kort bit från centrum och stranden i Lloret de Mar

plot viktigaste huvuddrag

  Vad du behöver veta om det här plot

  Lucas Fox presenterar till salu denna exklusiva tomt på 856 m² i det prestigefyllda området Sepulcre Roma, en lugn och privilegierad enklav omgiven av majestätiska stugor och en avundsvärd naturmiljö. Denna tomt har ett arkitektoniskt projekt godkänt av kommunfullmäktige för byggandet av ett drömhus på 450 m² fördelat på tre våningar, med gott om parkeringsplatser, lummiga trädgårdar och en magnifik privat pool.

  Landets praktiskt taget platta topografi förenklar byggprocessen avsevärt, med smidigt utförande. Dessutom är dess strategiska läge oslagbart: bara 10 minuters promenad från stranden, det berömda snabbköpet Caprabo och allmänna kommunikationer och bara 15 minuters promenad från Lloret de Mars livliga centrum.

  Njut av en lugn och bekväm miljö som ger en touch av exklusivitet och skönhet till denna exceptionella tomt. Kontakta oss för mer information.

  Plot till salu
  CBR48086 Plot till salu

  Lloret de Mar / Tossa de Mar, Costa Brava: Var den här bostaden är belägen

  Denna exceptionella tomt till salu ligger i den prestigefyllda urbaniseringen Roca Grossa, i Lloret de Mar, ett bostadsområde som utmärker sig för sin utmärkta infrastruktur. Njut av optimal kommunikation med hjärtat av Lloret de Mar och dess fem paradisiska stränder: Platja Gran, Cala Canyellas, Fenals, Sa Boadella och Santa Cristina.

  Lloret de Mar, som anses vara Costa Bravas huvudstad, ligger strategiskt bara 68 kilometer från Barcelona och 28 kilometer från Gironas flygplats, vilket underlättar tillgången till och från viktiga stadskärnor och flygplatser.

  Detta område erbjuder ett brett utbud av kulturevenemang, samt sport- och fritidsaktiviteter under hela året, vilket säkerställer en dynamisk livsstil full av möjligheter.

  Viktiga avstånd:
  • Lloret de Mar centrum: bara 800 meter bort.
  • Stränder: 3 kilometer bort.
  • Barcelonas flygplats: 85 kilometer bort.
  • Barcelona: 70 kilometer bort.
  • Gironas flygplats: 28 kilometer.
  • Golfbana (PGA de Catalunya): 35 kilometer.
  CBR48086
  270 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Lloret de Mar / Tossa de Mar

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA