PDA50005 150 000 € Plot till salu

Excellent plot till salu i Calonge, Costa Brava

  • Totalyta 1 050m²

Platt, byggbar tomt på 1 050 m² mot havet till salu 3 kilometer från de vackra stränderna och vikarna Platja d'Aro och Calonge, i bostadsområdet Mas Palli, Costa Brava

plot viktigaste huvuddrag

  • Utsikt
  • Exteriör

Vad du behöver veta om det här plot

Denna 1 050 m² stora tomt ligger i bostadsområdet Mas Palli, bara 2 kilometer från Platja d'Aro och Sant Antoni de Calonge, två av de mest eftertraktade städerna på Costa Brava. Njut av ett idylliskt läge i detta lugna bostadsområde, nära de charmigaste stränderna och vikar i Platja d'Aro och Sant Antoni de Calonge, samt ett fantastiskt shopping- och gastronomiskt utbud.

Denna tomt har en platt planlösning, perfekt för att bygga ett drömhus med pool och en vacker trädgård.

Kontakta oss för mer information och för att boka ett besök.

Plot till salu

Calonge, Costa Brava: Var den här bostaden är belägen

Denna tomt har ett privilegierat läge i bostadsområdet Mas Pallí, en kort bit från Platja d'Aro och Sant Antoni de Calonge, två av de största städerna på Costa Brava. Det erbjuder närhet till områdets livliga mat, turism och nattliv, samt dess magnifika stränder. Njut av alla fördelar med att vara nära den pulserande stadskärnan, med ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter, utan att ge avkall på lugnet och lugnet som dess naturliga omgivning erbjuder.

PDA50005 150 000 € Plot till salu

Liknande fastigheter till salu i Calonge

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper