PDA50198 130 000 € Plot till salu

Excellent plot till salu i Calonge, Costa Brava

  • Totalyta 1 041m²

Platt byggtomt på 1 041 m² mot havet till salu 3 km från de vackra stränderna och vikarna Platja d'Aro och Calonge, i bostadsområdet Mas Palli, Costa Brava

plot viktigaste huvuddrag

  • Trädgård
  • Utsikt
  • Exteriör

Vad du behöver veta om det här plot

Lucas Fox presenterar denna 1 041 m² stora tomt som ligger i bostadsområdet Mas Palli, bara två kilometer från Platja d'Aro och Sant Antoni de Calonge, två av de mest eftertraktade städerna på Costa Brava. Denna tomt har ett mycket bra läge i ett mycket lugnt bostadsområde, nära de charmigaste stränderna och vikar i det livliga Platja d'Aro och Sant Antoni de Calonge, samt ett stort kommersiellt och gastronomiskt utbud.

Det är ett land med mycket liten lutning, vilket gör det enkelt att bygga ett drömhus, enligt din smak och preferenser, med möjlighet att installera en pool och skapa en vacker trädgård.

Det finns även möjlighet att förvärva tomten intill. Kontakta oss för mer information och för att boka ett besök.

Plot till salu

Extras

  • Tydliga vyer
  • Tyst zon
  • 3 km från stranden

Calonge, Costa Brava: Var den här bostaden är belägen

Denna tomt ligger i bostadsområdet Mas Pallí, så den erbjuder ett privilegierat läge. Eftersom det ligger en kort bit från Platja d'Aro och Sant Antoni de Calonge, två av de största städerna på Costa Brava, garanterar denna tomt närhet till områdets livliga gastronomiska, turist- och nattlivsscen, såväl som dess magnifika Stränder. Njut av alla fördelar med att vara nära den pulserande stadskärnan, med ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter, utan att ge avkall på lugnet i dess naturliga omgivning.

PDA50198 130 000 € Plot till salu

Liknande fastigheter till salu i Calonge

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper