ALT44713
365 000 €
Plot till salu
ALT44713
365 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Altea Town, Costa Blanca

 • Totalyta 1 270m²

Unik möjlighet: 1270 m² tomt med utsikt över havet och bergen, med bygglicens, till salu i Altea.

plot viktigaste huvuddrag

 • Utsikt över bergen
 • Havsutsikt
 • Utsikt
 • Säkerhet
 • Panoramautsikt
 • Gated Community

  Vad du behöver veta om det här plot

  Lucas Fox presenterar denna spektakulära 1270 m² stora tomt, belägen i den bästa gated community i Altea-området, på Costa Blanca.

  Denna tomt är en pärla och en stor möjlighet med en bygglov som redan är betald och ingår i försäljningspriset. Denna process, som normalt tar ett år, är redan avslutad, vilket innebär att alla juridiska formaliteter är lösta och bygget kan påbörjas omedelbart.

  Detta gör det möjligt för potentiella köpare att dra nytta av allt tidigare utfört arbete, inklusive ett projekt förberett av en prestigefylld lokal studio för ett spektakulärt drömhus.

  Dessutom erbjuder detta exklusiva gated community 24-timmars säkerhet, vilket ger trygghet för invånarna. Tomtens privilegierade läge erbjuder panoramautsikt över havet och de majestätiska bergen, vilket ger en imponerande naturmiljö.

  Missa inte det unika tillfället att förvärva denna tomt redo att börja bygga ditt idealiska hem på vackra Costa Blanca. Kontakta oss för mer information.

  Plot till salu
  ALT44713 Plot till salu

  Altea Town, Costa Blanca: Var den här bostaden är belägen

  Den prestigefyllda urbaniseringen Altea Hills ligger på toppen av Alteas kullar, på Costa Blanca. Denna exklusiva enklav är känd för sin naturliga skönhet, oöverträffade panoramautsikt och lyxiga livsstil. Altea Hills reser sig majestätiskt från kusten och ger sina invånare en spektakulär utsikt över Medelhavet, den karga kusten och det imponerande berget Sierra de Bernia. Varje soluppgång och solnedgång blir ett unikt spektakel från denna privilegierade plats.

  Säkerhet och integritet är grundläggande på Altea Hills. Detta gated community har övervakning 24/7 och begränsad åtkomst, vilket garanterar sinnesro för sina invånare.

  Altea Hills erbjuder en lyxig livsstil utan motstycke. Bostäderna har elegant arkitektur och modern design och många av dem har förstklassiga bekvämligheter som infinitypooler, panoramaterrasser och lummiga trädgårdar.

  Trots sin isolerade känsla är Altea Hills strategiskt beläget nära allt du kan behöva. Sandstränder, golfbanor i världsklass, gourmetrestauranger och exklusiv shopping ligger bara några minuter bort med bil.

  För den som letar efter ett aktivt liv gör Altea Hills ingen besviken. Området är känt för sina vandrings-, cykel- och vattensportsleder, så att du kan njuta av naturen i en fantastisk natur.

  Altea, den pittoreska staden i närheten, är känd för sin charmiga gamla stadsdel, sin konstnärliga kultur och sin förstklassiga gastronomi, med kullerstensgator, hantverksbutiker och restauranger med Michelinstjärnor.

  ALT44713
  365 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Altea

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA